”Jos te kaikki ootte sitä mieltä”

Suur-Savon Sähkön yritysblogia on tuumailtu eri yhteyksissä jo pari vuotta. On mietitty näkökulmaa, kirjoittajaa, julkaisualustaa ja ennen kaikkea, että mitä sanottavaa meillä on. Lopullinen starttilaukaus bloggaamiseen oli toukokuussa yksikkömme suunnittelukokouksessa Kenkäveron kristallikruunujen alla ;) Asian käsittelyn jälkeen liiketoimintajohtajamme Mika Ahola tuumasi hetken hiljaisuuden jälkeen, että edetään asiassa, ”jos te kaikki ootte sitä mieltä”. Joten tässä sitä nyt ollaan! Löydät meidän blogin jatkossa Starboxista.

Mika Ahola
"Jos te kaikki ootte sitä mieltä!"

No, se näkökulma. Tutkimusten perusteella fiilis energiayhtiön toiminnasta on karkeasti referoiden seuraava: Toiminta voi olla kovin näkymätöntä ja helposti tuntuu, että vastine maksetulle rahalle on heikko. Pistorasiasta tuleva sähkö on jokseenkin hajutonta, mautonta ja seksitöntä sekä ennen kaikkea sitä pidetään itsestään selvyytenä – niin kauan kunnes tulee myrsky tai lumikuorma, joka tuo mukanaan keskeytyksiä sähkönjakeluun. Kallista se sähkö tuntuu olevan vuodesta ja vuodenajasta riippumatta, mutta laskuja pidetään luotettavina. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja ratkaisu ongelmaan löytyy, kun ottaa itse yhteyttä. Tämä kaikki on faktaa siitä, miten meidät koetaan.

Piuhat
Hajutonta, mautonta ja seksitöntä - sähköä?

Blogin avulla on tarkoitus kertoa, että mitä muuta me olemme ja mitä meidän monipuoliseen arkeen kuuluu. Ja ennen kaikkea, että mitä sillä maksetulla rahalla saadaan aikaiseksi! Kerrottavaa varmasti riittää, kunhan muuttaa ensin omaa asennetta siihen, mikä ylittää uutiskynnyksen ja hoksaa, mikä sinua lukijana kiinnostaa. Julkaisutahti on näin alkumetreillä parin viikon välein.

Blogissa on säännöllisesti myös vieraskynäilijöitä ajankohtaisista asioista. Kesän aikana tekstiä tulee ainakin Kissakosken sähkönäyttelyn valmisteluista ja näyttelyoppaiden kuulumisia. Jos sinulla on hyvä juttuvinkki, ehdota sitä kommenttiboksiin tai FB-sivuillamme!

Tiina Lyyra
Yleismies-jantunen, Asiakkuus-yksikön kehityspäällikkö

Pääkynäilijänä toimin minä, Tiina Lyyra. Työni teen Asiakkuus-yksikön kehityspäällikkönä, joka on semmoista yleismies-jantusen hommaa. Monessa mukana – projekteista raportointiin, järjestelmäkehityksestä tutkimuksiin. Sydäntä lähellä on erityisesti asiakaspalvelun laatu, asiakaspalautteet ja niistä oppiminen sekä mielekkään työympäristön mahdollistaminen henkilökunnalle. Pää sopivasti pilvissä ja jalat tukevasti maassa.

Kristallikruunu
Kenkäveron kristallikruunujen alla