7 päivää, miljoona asiaa

On taas ollut sellaiset kuluneet 7 päivää, että heikompaa voisi huimata. Onneksi silloin, kun tekee asioita, joista oikeasti nauttii, niin se ei ole se oma pää, jota huimaa. Eniten taitaa huimata niitä ihmisiä, joille kertoo kuluneesta viikosta ja siintä, mitä tulevat viikot pitävät sisällään.

Viikko sitten perjantaina tuli sopiva työviikon nollaus; kävin Vuonohevostalli Rajavaelluksella 2 tunnin iltavaelluksella! Oli ihana päästä pitkästä aikaa hevosen selkään, ensinnäkin melkein kolme tuntia ilman PUHELINTA (lopussa kaivoin sen taskusta ja nappasin muutaman kuvan). Aivan loistava aloitus viikonlopulle! Vaelluksesta innostuneena (ja perse kipeänä) varasin juhannusaatolle 4 tuntia kestävän uittovaelluksen! Sitä odotellessa... Kuvissa esiintynyt hevonen ei ole se, kenellä vaelluksen suoritin, pikkuinen tamma Freija karkasi heti tarhaan päästyään heinien äärelle peremmälle.

Muuten viikonloppuun kuului ystävien näkemistä, koirien kanssa ulkoilemista ja pikkaisen näyttelytreenejä, ja sunnuntaina tietenkin meidän molempien vanhemmilla vierailua äitienpäivän kunniaksi. Ensin ajeltiin mökille moikkaamaan mieheni vanhempia ja hieman grillailemaan, jonka jälkeen sitten menimme minun vanhemmilleni syömään Briitta-kakkua (voi nam!). Kaiken kaikkiaan mukava vapaa viikonloppu.

Tämä viikko sitten alkoikin rytinällä. Töissä on pitänyt kiirettä (positiivista), mutta siihen päälle on joka päivä ollut töiden päälle jotain sovittua menoa. Maanantaina pidettiin yhdistyksen yhden kerran kaikille avoin näyttelykoulutus. Sää oli aivan järkyttävä, mites muutenkaan. Tiistai-aamun pyhitin siivoamiselle ennen iltavuoroa. Keskiviikkona aamuvuoron jälkeen oli Suomen Collieyhdistyksen Saimaan alaosaston järjestämän match show, jonne olin lupautunut menemään kehäsihteeriksi. Torstaina ennen iltavuoroa harjasin ja trimmasin Ollin, iltahukin jälkeen harjasin, pesin ja föönäsin sekä trimmasin Pyryn viikonloppua varten. Tänään olin töissä ja illalla treffasin kaverini ja hänen parin kuukauden ikäisen tyttönsä! <3 Huomenna on tämän viikon kuudes työpäivä, ja iltahan menee sitten poikien siistimisessä. Oliver tarvitsee "alakerran" pesun, eli pesen pöksykarvat, jalat, mahan alusen sekä kauluksen alhaalta. Sitten siistin trimmin ja no vot junnupoika on valmiina Haminaan sunnuntaille. Pyry saa kanssa jalkojen uudelleen pesemisen sekä varmaan mahakarvat myös, sekä siistin trimmin ja se olisi sitten siinä. Suomen jääkiekkopeli Ruotsia vastaan alkaa 20.15 eli nukkumaanmeno venyy taas turhan myöhäiseksi, mutta elämä on.

Sunnuntaina sitten vihdoin tauon jälkeen koiranäyttelyyn! Toivotaan yhtä ihanaa säätä kuin tänään Lappeenrannassa on ollut. Nyt koirat vielä viimeiselle iltaulkoilulle ja nukkumaan, seuraavaksi saattekin sitten päivitystä miten Haminassa sitten meni...

Palataan!