Hamina KV 2017

WUHUUUU! NYT SAA TUULETTAA!

PYRY PU1 VSP JA CACIB!!!

Vihdoin aukesi niin sanotusti Pyryn kotimaan CACIB tilikin, eli puolet saavutettu, kaksi jäljellä... Aamu alkoi aika kankeasti ja toisaalta todella apeissakin tunnelmissa, kun aamulla herättyäni oli puhelimeen tullut suruviesti kaverilta, heidän toinen koiransa oli menehtynyt yöllä äkillisesti ja yllättäen.. kyseessä siis koira parhaassa iässä. Ei riitä sanat tällaiseen tilanteeseen ollenkaan... Lisäksi ajoin "harhaan" jo heti Lappeenrannassa, ajatuksissani suuntasin 6-tietä pitkin kohti Kouvolaa vaikka tarkoituksena oli koko ajan ajaa Vaalimaan kautta Virojoelle, jossa näyttely pidettiin. Eikun ympäri ja uudestaan. Alkuvaikeuksien jälkeen matka taittui jouhevasti, tämähän oli melkein kuin kotinäyttely, kun matkaa oli "vain" 86 km suuntaansa.. heh.

Keli oli aivan loistava, suorastaan helle. Oliver oli junioriluokassa ERI 1 SA ja lopulta vielä PU3 sekä VA-SERT! Loistava Olli-poika <3 Tuomari oli melkoisen nopea arvostelemaan, joten junnujen jälkeen ei kauaa mennyt kuin oli kaikki avoimen luokan uroksetkin jo arvosteltu ja oli aika Pyryn kanssa mennä kehään. Tuloksena tosiaan VAL ERI 1 SA ja VSP sekä CACIB! Ihan mieletön fiilis... Alla pikkusiskoni ottama kuva päivän ROP ja VSP koirista.

ROP C.I.B&CH Merry Moonray's Charming Ariel sekä VSP FI&EE CH NORDJW-13 Roxier's Snow Blue, tuomarina Boris Spoljaric, Kroatia kuvan (c) Sini Kaartinen

Näyttelypaikkana Harjun Oppimiskeskus Virojoella Haminassa oli kyllä 10+, toki meillä oli kehät ulkona nurmikentällä, ja osa kehistä oli sijoitettuna sisälle maneesiin, joten sitä en tiedä, millainen se maneesi oli. Mutta me viihdyimme hyvin, auton joutui ajamaan pidemmälle mutta onneksi jalat on keksitty sekä vetokärrit, ja purkupaikka toimi oikein hyvin. Kiitos siskolleni Sintulle seurasta, kuvista sekä Ollin esittämisestä paras uros kehässä! Oli niin mukava päivä, ettei Suomen häviö Venäjälle pronssi-pelissä haittaa olleskaan. Ensi torstaina sitten Ollin kanssa PK-tapahtumaan Vantaalle.

Palataan!