Pyryn lapset 3 viikkoa

Pyryn lapsukaiset Pääsiäisenä, kuvan (c) Tea Lemmetyinen

Aika mennä juoksee niin kovaa vauhtia, etten oikein itse meinaa edes pysyä perässä. Eilen Pyryn pennut täyttivät kennel Gilantre's:issa jo 3 viikkoa! En voisi tyytyväisempi pentuihin olla, ne ovat vahvoja ja virkeitä, äärimmäisen tarmokkaita ja kaiken lisäksi kauniita lapsia! Ja mitkä siniset värit blue merleillä! Pennuissa on yhteensä neljä merleä (kaksi urosta ja kaksi narttua) sekä yksi trikki poika. Kaikilla taitaa olla jo kodit tiedossa, joten voi hyvin turvallisin mielin mennä parin viikon päästä niitä ihastelemaan :)

Ollin molemmat pentueet voivat syntyä näillä näppäimillä; molemmat on ultrattu tiineiksi, ja tänään eletään jo toisella nartulla päivää 59 ja toisella 58. Todella jännittävä loppuviikko siis tulossa!!

Pääsiäinen oli ja meni, ja pakko sanoa, että aika hyvin me vedettiin! 4 päivää, kaksi näyttelyä. Nyt sitten jonkinsortin jälkitautina eilen illalla nousi kuume ja yskittää minkä ehtii. Haikein mielin tuijottelen ulos, upea aurinkoinen sää, muutama aste plussaa, mutta ulkoilemaan ei nyt auta lähteä. Onneksi nykypäivänä on kaikenmaailman Netflixit, Ruudut, Katsomot ja mitä näitä nyt oli, niin saa ajan kulumaan hyvin. Toki jotenkin sen hullun koiranaisen internetissä roikkuminen tuppaa aina päätymään erilaisille koirasivustoille, milloin sukutauluja tutkimaan, milloin pentueita selailemaan.

Palataan!