Tervetuloa Syksy (hengissä ollaan)

Tähän hetkeen voisi todeta että huh huh, hengissä ollaan vaikka blogi onkin elänyt "pientä" hiljaiseloa... yksinkertaisesti uusi työ sekä näyttelyt ovat vieneet kaiken ylimääräisen ajan ja energian. Nyt voisi melkein sanoa, että töiden osalta asiat on niin sanotusti normalisoituneet, eli työrytmiin on päästy kiinni ja asiat rupeavat olemaan jo rutiinia.

Muuten koirien osalta kaikki on hyvin ja normaalisti. Ulkoillaan, leikitään, syödään, maataan sohvalla ja poikien kanssa on käyty näyttelyissä. Lokakuussa on kaksi jännitettävää asiaa tulossa; Ollin viralliset terveystarkastukset sekä Pyryllä kävi morsian Ruotsista, ja pentujen odotetaan syntyvän lokakuun alussa! Jännittävää!

Oliver 14 kk <3

No niihin näyttelyihin... tarkoituksella en kauheasti kesäkuun lopulle ja heinäkuulle ilmoittanut näyttelyihin kumpaakaan pojista, koska tiesin että uusi työ tulee viemään alussa aikaa ja energiaa. Heinäkuun viimoisena viikonloppuna suuntasimme pikkusiskoni kanssa Eukanuba Summer Showhun Helsinkiin. Paikkana tuttu Tuomarinkartanon vinttikoirarata, joka on näyttelypaikkana aivan ihana. Siskon berni oli kehässä lauantaina, ollen PU 3 SERT ja näin ollen Bennosta tuli uusi Suomen Muotovalio! Pyry ja Olli olivat vasta sunnuntaina kehässä, joten jäimme yöksi Vantaalle, tarkemmin ottaen Sokos Hotel Original Vantaaseen. Vaikka kyseinen hotelli taitaa olla tunnettu bilepaikkana, voi kyllä sanoa, että meillä hotelliyö sujui kovin rauhallisesti, eikä mitään häiritseviä bileääniä kuulunut meidän huoneeseemme. Eukanuba Summer Showsta tulikin molemmille pojille oikein kivat tulokset tiukalta Elena Haapaniemeltä. Olli-poika ilman turkkia 4stä junioriuroksesta JUN ERI 1, ilman SA:ta tällä kertaa, mutta lopulta vielä ROP-juniori! Näinpä vilahti pääsykortti isoon kehiin Ollin kanssa. Pyry valioluokassa ERI 2 SA ja lopulta PU 2 vara-CACIB --> joka siirtyy Pyrylle oikeaksi CACIBiksi. 4 CACIBia siis kasassa, aika ei vain vielä anna periksi intin valioarvolle. Isossa kehässä meni Ollin kanssa läpijuoksuksi, mutta on aina kiva käydä näyttämässä omaa rotua siellä, varsinkin kun omat pojat on hyviä liikkujia molemmat.

Pari viikkoa Eukanubasta oli vuorossa perjantaina 11.8 iltanäyttely Espoossa, tarkemmin sanoen Collieiden erikoisnäyttely. Vietettiin mukava päivä ystävien kesken, kyllä me taas naurettiin ja paljon! Tuloksista ei mainittavaa jälkipolville, mutta sanotaanko näin, että sitä arvostelua en arkistoinut Pyryn kansioon muistojen sekaan... Pyry on klassinen, kaunis rakennekoira, ja lihavaksi karvakasaksi en sitä syötä vaikka tuomari niin toivoikin. Harvemmin rankaistaan siitä, että koira on liian lihaksikkaassa kunnossa. Syy, miksi arvostelu päätyi mappiin Ö oli sen viimeinen lause; "pää ja ilme pilaavat koko koiran". Olli-poikaa en ollut ilmoittanutkaan erkkariin ollenkaan.

My love <3

Kotona erkkarista oltiinkin kello yhden aikoja yöllä, aamulla herätys soi 7 ja ryhdyin pesemään Ollia näyttelyä varten. Lauantaina oltiin melkein "kotinäyttelyssä" Luumäellä ryhmiksessä. Siellä Olli JUN ERI 2 SA ja "PU 5". Pyry valioissa ERI 1 SA ja PU 2.

Viikko tästä eteenpäin niin mentiin Kouvolaan, kaikkien rotujen näyttelyyn. Mukana taas vain Pyry, voittaen valioluokan erinomaisella ja SA:lla. Tässä vaiheessa tuomari tuli kättelemään ja kiittämään että tulin paikalle, hyvää kuulemma kannatti odottaa. Ja niinpä loppujen lopuksi Pyry oli ROP! Oli kyllä hieno hetki ja muisto joka säilyy kiikkustuoliin saakka mukana... Samaisessa näyttelyssä siskon berni Benno oli myöskin ROP. Kaikken mukavinta edellisen viikon erkkarissa, Luumäellä ja Kouvolassa oli se, kun sain hyvän ystäväni mukaan näyttelyihin koiransa kanssa vuoden tauon jälkeen <3 Heille tuli perheeseen keväällä perheenlisäystä, ja nyt oli ihana taas yhdessä tehdä muutama näyttelyreissu.

Pyry Kouvolassa 19.8.2017 ROP

Elokuulle mahtui vielä yksi näyttelyreissu, 26.8 Mäntyharjun kaikkien rotujen näyttely. Keli tarjosi vähän kaikkea, kaatosateesta auringon paisteeseen. Pyry valioissa ERI 1 SA ja PU 4. Mukavasti meni siis näyttelyiden täyteinen elokuu meillä. Loppuvuosikin alkaa olemaan suuniteltu näyttelyiden osalta. Parin viikon päästä Tampereen ryhmänyttely, sitten lokakuussa Jyväskylä KV, marraskuussa Tampereen KR&KV ja joulukuussa totta kai messari viikonloppu. Ehkä pari ulkomaan reissua jos antaa aikataulut (=rahapussi) myöten. Marraskuunn alussa tulee Pyryn CACIb kellossa aika täyteen ja sitten voidaankin metsästää se viimeinen CACIB jostain...

Ai niin, ja tervetuloa Syksy <3 minun lempi vuodenaikani <3

Palataan!