Vadelmatassuja tiedossa

Aurinko, metsä ja koirat. Pieniä onnenhetkiä elämässä <3

Yllätetään kaikki ja laitetaankin kerrankin omasta naamasta kuva tänne blogin puolelle myös. Elämä uudessa kodissa koirien kanssa on alkanut hyvin ja me ollaan löydetty se oman elämän rytmi kivasti. Nyttenkin Pyry on aivan ihossa kiinni tässä sohvalla istuessani ja Melissa on sohvan toisessa päässä. Olli makaa lattialla sohvan vieressä ja telkkari pauhaa taustalla, tämä on meidän elämää, just nyt. Toki tähän seesteisen tilan saavuttamiseen vadittiin puolentoista tunnin lenkki poikien kanssa, vettä sataa ja loskaa riittää, mutta ei se meitä haitannut! Ällöttävän positiivista, eikö totta?

Mutta niin kuin otsikossa jo vähän mainitsinkin, niin pieniä vadelmatassuja on todellakin tulossa tänä keväänä <3 Tällä viikolla pitäisi ensimmäiset syntyä, kun kennel Gilantre's:n pitäisi syntyä Pyrylle pikkuisia. Ultrassa näkyi ainakin 6 alkiota ja kovasti on mammakoira mahaa kasvatellut, kovasti pennut liikkuvat ja pitävät kuulemma futistreenejä mahassa! Ihan viimeisiä päiviä viedään, periaatteessa milloin tahansa voi viesti tulla, että pennut ovat maailmaan saapuneet. Myöhemmin keväälle on ehkä odotettavissa vielä yksi pentue Pyrylle, mutta siitä sitten lisää lähempänä.

Viime viikolla kävivät myös kaksi Ollin morsianta ultrassa, ja iloksemme myös näistä nartuista molemmat on nyt ultrattu tiineiksi! Eli huhtikuun alkupuolella tiedossa Ollille jälkikasvua, kennel Blackyblue's:n sekä Darth Fox's:n.

Lisäksi tällä viikolla selviää, tuleeko miulle itselleni pentu nyt kesää vasten, vai tuleeko se sitten vasta loppuvuodesta. Kaksi mahdollista ja itselleni tärkeää yhdistelmää, joista pennun huolin. Ja mikä tässä on taka-ajatuksena? Se pieni haave, joka on aina takaraivossa muhinut ja pyörinyt; oman kasvatustyön aloittaminen. Pyrylle on siis morsian tilauksessa ja haaveissa, nyt vain odotellaan, kummasta paikkaa sen morsiamen haen ja saan. Minun oli tarkoitus mennä kasvattajakurssille jo nyt keväällä, mutta valitettavasti Kymen Kennelpiiri ei järjestä peruskurssia nyt keväällä, joten kasvattajakurssi siirtynee syksylle.

Lähiajat tulevat olemaan suhteellisen kiireisiä, on taas se aika vuodesta kun Pääsiäinen saapuu, ja allekirjoittaneellehan se tarkoittaa koiranäyttelyssä työskentelyä koko pitkän viikonlopun. Toki pohjatyötä on tehty jo pitkän pitkän aikaa näyttelyä varten, mutta kohta se huipentuu itse tapahtumaan. Tänä vuonna meillä on ensimmäistä kertaa kaksi näyttelyä, eli KR ja KV näyttelyt. Lisäksi saimme ensimmäistä kertaa ikinä Suomessa luvan järjestää näyttelyn niin, että ne ovat käynnissä päällekkäin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että aloitamme perjantaina KR näyttelyn ensimmäisillä roturyhmillä ja päivillä, ja lauantaina on heti perään samat roturyhmät mutta KV näyttely. Sunnuntaina loput roturyhmät KR näyttelystä ja maanantaina samat roturyhmät KV näyttelystä. Todella helposti selitetty, eikö totta? :-D Miulla on haaveena, että saisin tehtyä teille sellaisen "Behind the scenes" tyyppisen blogi julkaisen Pääsiäisestä ja sen kulusta, se jää arvoitukseksi toteutuuko se. Koska kiirettä tulee olemaan, se on selvää!

Mutta nyt teen iltapalaa ja otan koirat kainaloon.

Palataan!

'