Vapun jälkeisiä tunnelmia ja uudet kuvat pojista

Vappu meni menojaan. Perjantaina SATOI LUNTA. Siis oikeasti satoi valkoinen lumikerros maahan. Onneksi lauantai-aamuna, siintä ei enää ollut paljoakaan jäljellä, ja iltapäivään mennessä, olivat ne sulaneet kokonaan pois. Voin sanoa rehellisesti, että perjantai ja melkein koko lauantaikin meni lepäillessä. En tarkoituksella sopinut mitään ohjelmaa, vaan halusin viettää yhden vapaan niin, ettei sille ole mitään aikataulua.

Perjantaina hieman ennen kuin lumisade saavutti Lappeenrannan...

Sunnuntaina olikin sitten Vapun aatto. Iltapäivällä kävimme minun vanhemmillani myöhäisellä brunssilla, ja illalla suuntasimme kaveriporukalla istumaan iltaa. Kotona onneksi jo puolen yön aikaan, kai se on uskottava, ettei vanhuus tule yksin ;-) Eilen oli grillikauden avajaiset (niin kuin varmaan monella muullakin) minun "hupakoitteni" kanssa. Kutsumme meidän omaa kaveriporukkaa Hupakoiksi, ja vuosien varrella, se on vakiintunut aika hyvin. Hauskinta oli viime kesänä yhden hupakon häissä, jossa morsiamen äiti taisi jossain vaiheessa huutaa, että kaikki Hupakot koolle, otetaan ryhmäkuva! Muuten Vappuun kuului paljon ulkoilua koirien kanssa, Pyryn kanssa pyöräilyä, aivan liikaa munkkeja ja muuta hyvää ruokaa, perheen kanssa olemista, kavereiden näkemistä... kaikkia niitä asioita, mitä vapaapäiviin kuuluukin kuulua. Rajoitin tarkoituksella puhelimella roikkumista ja tietokoneella istumista, joten puhelimestakaan ei löydy montaa kuvaa viikonlopulta.

Tänään sitten paluu arkeen. Sää oli mitä mainion, niin päätimme, että töiden jälkeen otamme koirista uusia kuvia. Aurinko paistoi ja oli lämmin, mutta totuttuun tapaan, Pyry toi taas kerran mukanaan pieniä haasteita kelin suhteen. Tuuli yltyi niin kovaksi, että välillä koirat olivat vain kasa pystyssä olevia karvoja. Saatiin kuitenkin kivat kuvat, varsinkin Pyrystä! Olli kuvattiin viimeiseksi, ja hieman kiireessä, joten vaikka kuvat ovatkin hienoja, rupesi aurinko painumaan jo niin alas, ettei valo oikein enää riittänyt.

Pyry, kuvassa ikää 4 vuotta ja 4 kuukautta <3
On se vaan komea <3

Oliveristakin saatiin kivoja kuvia, varsinkin pääkuvat onnistuivat kivasti! Laskeva aurinko toi vain jo haasteita, valon suhteen, ja varjot tekivät omia temppujaan. Näissä kuvissa Oliverilla ikää 11 kuukautta.

Oliver 11 kk <3
Tuulee ja tuivertaa...
Oliver <3

Kuvattiin toki samalla myös molempien siskojeni koiria, ja saatiin Aatusta kanssa tosi ihania kuvia. Aatulla ja Ollilla on ikäeroa puolitoista kuukautta, Aatu on siis hieman vanhempi.

"Aatu" Irokon Nothing But Action

Siinähän se tämä päivä menikin, iso kiitos vielä siskolleni Sinille kuvista! Tämä viikko onkin vähän erilainen, mutta menoa täynnä, niin kuin aina :-) Huomenna on töiden jälkeen KnowHau Ry:n hallituksen kokous, torstaina onkin sitten työpaikan aluepalaveri Puumalassa. Sitten jäänkin taas pitkälle viikonloppuvapaalle, johon kuuluu mm. koiranäyttely, yllätys yllätys! Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ole oman koiran kanssa kehään meneminen, vaan menen esittämään Savitaipaleen ryhmänäyttelyyn mieheni ystävän pohjanpystykorvan! Pari kertaa olemme treenanneet näyttelyesiintymistä, ja uskon, että se menee oikein hyvin. Kyseessä on ihan metsällä käyvä ja toimiva koira, joten lähinnä menemme hakemaan kokemusta ja näyttelytulosta koiralle, se ei ole aikaisemmin käynyt yhdessäkään näyttelyssä.

Nyt lähden vielä ulkoiluttamaan koirat viimeisen kerran ennen nukkumaan menoa joten

Palataan!