0 euroa osa 2

Miulla oli tänään ristiriitainen luksuspäivä. 

Aamupala/lounas: yliopiston intialaisen raflan safka, joka oli tänään mangokana (ilman mangoa tosin). Huokeaan 2,60 euron hintaan sain hyöryävän keon riisiä, puurokulhollisen intialaista kanaa sopivan mausteisessa kastikkeessa, kaksi siivua mikrossa käytettyä naan-leipää ja laadukkaan salaattibuffan.

Tämä oli itseasiassa onnenkantamoinen. Vaihdon aamulla pari sanaa kaverin kanssa ja hän sattui olemaan minulle velkaa. En muistanut koko asiaa, mutta kympin saatuani en miettinyt kahta kertaa, mitä haluan syödä. Miulla oli ihan sairaat alavatsakivut, joten lämpimän tulinen herkku tuli tarpeeseen. Olen teknisesti ottaen plussalla tämän viikon suhteen, jos Lindexin verkkokaupasta ostettuja tupla-aletuotteita ei oteta huomioon.

Eikai tätä lasketa? Käytin periaatteessa omaa rahaa. Se oli kuitenkin sellaista, jota en ajatellut enää periväni. Miulla on kavereiden kesken sellainen idea, että rahaa lainatessa velka tulee jossakin vaiheessa takaisin esimerkiksi raflaruoan muodossa. Paineita ei siis tarvitse ottaa.

Välipala: avokado hiljaa hupenevasta verkkopussista. Se oli juuri täydellisen kypsä, oih.

Päivällinen/iltapala: kaljaa ja sipsejä

Meillä oli ESN Lpr ry:n illanvietto, jossa nesteet aina tuppaavat virtaamaan. Lisäksi tarjolla oli aika paljon sipsejä ja miun lempparidippejä, joten nälkä talttui aika nopeasti. 

Nyt suht aikaisin kotiin tullessa alkaa olla hieman alkoholin aiheuttamaa huijausnälkää. Tämä siis tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa kaljan kittaamista alkaa tulla sellainen fiilis, että ruoka maistuu ilman varsinaista nälkää. Tämä taitaa olla pääsyy niille lukuisille Selamin pitsalaatikoille miun tiskipöydän kaapissa.

Elikkä

Myöhäinen iltapala: bisse (tai kaksi) ja aika reilu siivu vuohenjuustoa (ei kantapala) paahdetun leipäviipaleen päällä. 

Parhaimmassa tilanteessa leipäpalan päällä olisi myös reilu kerros vadelmahilloa, mutta tänään tyydyin juustoon ja snadiin määrään pesto rossoa.

Way to go!