0 euroa osa 4

Päivä 5

Aamupala: puurolautanen viimeisillä pakastemansikoilla

Tänään en saanut avokadoa alas. Olen huomannut, että tämän ruokahaasteen aikana olen syönyt aamupalaa enemmän ja useammin kuin vuosiin. Ylimääräisen napostelun loppuminen on varmaan saanut miun ateriarytmin parempaan jamaan.

Lounas/päivällinen: täysjyväpasta lihapyöryköillä ja parilla aurinkokuivatulla tomaatilla

Tosiaan, mie en koskaan osta kotiin prosessoituja lihatuotteita. Poikkeuksena kalkkunaleikkeet, jos mieli tekee lämpimiä voileipiä. Tuon lihapullapussin olen varmaan joskus ottanut epähuomiossa äitiltä. Nyt se kuitenkin tarjosi mnulle nopean ateriaratkaisun tämän laiskottelun keskellä.

Ekstra: pullo Kombuchaa koululla

Accenturella oli ständi yliopistolla. Sain haalarimerkkejä ja pullon marjan makuista Kombuchaa. Se oli miulle ihan uusi kokemus. Makua oli vaikea kuvailla, en ollut juoman suurin ystävä. Join kuitenkin kaiken, olihan se ihan freesiä.

Iltapala: Birran party basket ja chicken wingsit, bisseä

Tiesin jo viikon alussa, että tämä perjantai tulee olemaan treffipäivä. Siksi laitoin jo ensimmäiseen postaukseen henkilökohtainen ruokabudjetti. Mentiin Topsun kanssa Birraan safkaamaan ihan pitkän kaavan mukaan. Istuttiin katsomaan peliä, syötiin ja pelattiin Trivial Pursuitia. Oli mukavaa. Myöhemmin käytiin vielä meidän lempipaikassa, Avot Siessä, bissellä. Rakkaat lukijat, muistakaa huoltaa parisuhdetta! Joskus käsien ja huulipunan sotkeminen siipikastikkeella on sitä parhaimmillaan.

 

Päivä 6

Aamupala/lounas: mummon safka

Lähdettiin mummolle juhlimaan iskän synttäreitä. Mummolla ei tarvitse nähdä nälkää, tuntuu että vatsa on aina koko päivän täynnä sen ilottelun jälkee. Ihana mummo ja ihana ruoka!

Ilta- ja yöpala: Bisseä ja pitsa

SORRUIN. Lähin dokailemaan kavereiden kanssa ja vikaa yöbussia ootellessa pitserian lämpö veti miuta liikaa puoleensa. Aamuyöstä makasin sohvalla ja söin pitsaa. Kuuntelin 74'-75' -kappaleen noin miljoona kertaa loopilla.

Päivä 7

Aamupala: loput viime yön pitsasta

Ahmin pitsan loppuun ja sen jälkeen vääntelehdin sohvalla. Olin todella väsynyt, mutta nälkä ei tullut koko päivänä. 

Iltapala: Fazerin riisipiirakka ja lautasellinen fetasalaattia äipällä

Lähdin käymään äipällä ja etsin kaapista herkkuja. Kissojen silittäminen oli kaiken staattisen sähkön vuoksi suhteellisen tuskallista. Otin kotiin hieman kauramaitoa mukaan, olkoon se iltapala ja tän viikon viimeinen herkku.

---

Viikko sujui ihan kivasti. Alkuviikosta uhosin, että tämä tulee olemaan helppoa.Olihan tämä, mutta ehkä miun ratkeaminen vaikutti siihen. Ensi viikolla aion syödä paljon hedelmiä ja vertailla Lappeenrannan kuntosaleja keskenään. Ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa harrastaa liikuntaa. Tietynlainen aktiivisuus saattaa auttaa tähän jatkuvaan chill modeen. 

Nyt juon kauramaitoa ja selailen viime syksyllä otettuja kuvia. Alla yksi esimerkki.