Erilaisia juhlafiiliksiä

Miun kodissa ei ole valmistauduttu jouluun vaan kapselipukeutumiseen ja Taksigaysin vuosijuhliin. Ajattelin viihdyttää teitä yksinkertaisesti kertomalla, mitä olen puuhaillut parin viikon blogihiljaisuuden ajan. 

Tosiaan, kävin Tampereella Taksigaysin vuosijuhlissa. Meno oli suhteellisen railakasta unohtamatta aina vuosijuhliin liittyvää arvokkuutta. Pidettiin puheita ja siemailtiin rubiininpunaista elämän eliksiiriä.

Jo juhlahepeneitä etsiessä mie mietin, että miulla on aivan liikaa vaatteita. Myöhemmin selasin suureksi viihteekseni Vauva-palstan keskustelua, jossa silmiini sattui artikkeli kapselipukeutumisesta. Idea on miusta loistava! Kun valitsee vain vaatteita, jotka sopivat muiden vaatekappaleiden kanssa yhteen, ei vaatekriisistä tarvitse koskaan huolehtia. Tein pientä suunnitelmaa jo paperille, mutta ajattelin keskittyä tarkemmin ensi viikolla. 

Mie olen parin viime viikon aikana harrastastanut turhan paljon ns. käärmedieettiä. Aamulla en jaksa/ehdi syömään mitään ja koulusta ei koskaan tule ostettua mitään pientä, joten yleensä kampuksen intialainen rafla toimittaa päivän ainoan ison aterian virkaa. Tyhjään vatsaan mättäminen aiheuttaa ruokakoomaa, mutta piru vie, on se hyvää! Yleensä loppupäivästä ei ole nälkä, joten keitin viime viikolla kasvislientä illan herkuksi. Sopivasti porissut liemi lämmittää mukavasti ja täyttää miun loputonta himoa suolaisiin herkkuihin. Lisäksi ostin kaupasta täysjyväpatongin, joka sopi täydellisesti siihen dipattavaksi. 

Päivät ovat menneet chillisti joulukalenteriarpaa raaputellen ja pölyistä lattiaa muka taivastellen. Ostin kotiin ruusuja. Perhana, kukkia pitäisi hankkia useammin. Ne kohottavat mielialaa todella tehokkaasti, kun ainut valo on olohuoneen ikkunasta loistavan lähikebulan mainostaulu.  

Viime viikolla pääsin liemen ja ruusujen lisäksi nauttimaan myös kahisevasta. Veronpalautukset lämmittää mieltä, vaikkei tässä millään kävyillä tarvitse elellä. Kävelin kauppaan ja ostin sitä, mitä mieli teki. Olin kelannut tacosalaattia jo useamman päivän, joten makuelämys oli vielä astetta parempi. 

Perjantaina kävin Toteemin asiakaspikkujouluissa. Vaikka joulu ei muuten vielä nappaa, niin kantiksille tarjoiltu teemaan sopiva safka oli todella hyvää. Se porkkanalaatikko meinasi viedä tajun mennessään, haha. Muut herkut sai mukavasti huuhdeltua ilmaisilla juomilla. 

Tänään käytiin Topsun kanssa Avot Sien jouluisella brunssilla. Miulla oli ihanaa, ruoka oli hyvää, ravintolassa oli mahtava meininki ja kajareista tuli asiaan kuuluvaa musiikkia. Istuttiin kaikessa rauhassa lumen pyryttäessä ulkona. Tunsin lievää joulumieltä.

Nyt miun on aivan pakko tehdä kouluhommia. Päätin, että aloitan joululoman keskiviikkona, joka vaatii parin päivän intensiivistä työskentelyä. Hyvät yöt!