Arkistojen kätköistä

Selailin muutamia tekstiluonnoksia ja löysin puolihuolimattomasti raapustetun ajatuksen juoksun matkustelusta sekä muutoista. Laskin jälleen, että seitsemän vuoden aikana olemme muuttaneet yhdessä yhdeksän kertaa. Määrään ei lukeudu kouluaikojen asuntolakokemukset eivätkä Teen kuukausia ulkomailla kestäneet harjoittelut.

Mikäli palaamme teksteissä vuoden verran taaksepäin taisin hyristä siitä kuinka olemme löytäneet oman ensikotimme. Remontoineet sitä pienesti ja suuresti, kyynelillä ja rakkaudella. Olemmekin viihtynyt oikein hyvin ja olemme vannoneet asuvamme näillä sijoilla vuosia. Koti ja ympäristö on kaikinpuolin toivotunlainen. Teen työmatka toki on pitkä mutta ei päivittäinen, jatkossa vain viikottainen.

Olen ollut todella onnekas, että työni on mahdollistanut reissuun lähtemisen tänä vuonna jo peräti kolmesti. Kesään toivottavasti mahtunee vielä lyhyt pyrähdys Hankoon sekä syyskuussa olisi vielä juhlan poikasta perheen kesken Espanjan auringossa. Ainutlaatuinen vuosi siis matkailun osalta. Ja toki muidenkin tuulien.

Sillä mihin me karvoistamme pääsisimme. Seuraavaa siirtoa suunnitellen, hih.