Kaksi koulua ja tyttö

APUVA! 

Viime viikolla ajattelin, että hyvähän tästä tulee, olen aikataulussa ja kouluasiatkin ovat järjestyksessä hienosti. Nyt tuijotan kalenteriani tyhjä ilme kasvoilla, että mihin ne päivät oikein katoavat? Aika kuluu järisyttävää vauhtia kun vielä äsken totesin, että se on enää 2kk ja urakka on takana - nyt kuukaudet ovat muuttuneet viikoiksi... APUVA!

Olen nyt pitänyt seksuaalikasvatuksen oppitunteja päiväkodissa, alaluokille sekä lastenkodissa. Kaikki lapset ja nuoret ovat vastaanottaneet aiheen erittäin hyvin ja olen ollut tyytyväinen omaankin suoritukseen. Nyt suunnittelussa ja toteutuksessa ovat yläasteen sekä ammattikoulun nuoret. Kirsikan kakkuun tuo henkilökunnan koulutus. Sitten pitäisi vielä mallintaa lopputyö palautukseen saakka... Aikaa on kaksi ja puoli viikkoa. Ammattikorkean yhtä tehtävääkin odotan vielä uunista ulos niin saisi senkin jättää sitten hetkeksi. Niin ja AMK:sta puheen ollen - pitihän sitä vielä valmistautua yhteishakuunkin mutta se näyttää nyt kyllä kohtalaisen kalpealta ajatukselta...

Elkää siis huoliko, blogi on takuulla mielessäni päivittäin ja kirjoitettavaakin on. Hiukan on vain priorisoitava tässä välissä ja täytyy pyytää malttamaan vielä hetki. Alkukankeutta on ollut blogialustallakin kun vielä ei ole kaikki sujunut kuin vettä vain uusissa paikoissa mutta hyvältä vaikuttaa, että saadaan taivutettua tämäkin tekniikan ihmelapsi käyttäjäksi boxille.

Palataan ihan pian!

Ei se ole se mitä tekee vaan miten sen tekee