Katto, listat, seinä, tehoste, lattia...

Remppa is on!

Kylppäri on nyt räjäytetty koolauksille avokatto twistillä. Saunan lauteet on siirretty takkapuuosastolle ja kodinhoitohuoneen lattiavahinko on korjattu. Laatatkin on tilauksessa, joten nyt odotellaan, että seinät rakentuvat ja saavat vesieristeen niin päästään metrisiin laattoihin käsiksi.

Yhteiset suunnitteluhetket ovat sujuneet yllättävän mallikkaasti niin, että vaimo ehdottaa ja mies joustaa. Mies saa vastuulleen tärkeät kohteet kuten saunan lauteiden valmistuksen sekä grillin valinnan. Suuret linjat on päätetty toki yhdessä mutta vaimo sörkkii yksityiskohtia lattialistoista aina aidan korkeuteen.

Nyt on vuorossa seinämaalien valinta ja kysymys kuuluu, että kuinka ihmeessä tuosta viidakosta pääsee ulos? Värit ovat olleet takaraivossa jo vuosia mutta kun astelet kauppaan sitä oikeaa valitsemaan, tärykalvoille iskeytyy kymmeniä sävyä ja vivahteita siitä mitä olit ajatellut. Kaiken kukkuraksi ne näyttävät aivan eri väreille eri valossa, eri kohdassa, eri huoneessa ja eri kaupungissa. Valitse siinä sitten.

 

Onneksi se on vain maalia...