Mikä tauko?

Oi oi oi. Tästä en pidä. Tuskin tekään. Että bloggaamiseen tulee tauko. Pitkä sellainen. Vaan välillä sen on tultava eikä siinä kai sen ihmeempää selittelyä tarvita. Kokeilen kuitenkin...

Sain vihdoin toisen koulun taputeltua. Valmistuin siis Seksuaalikasvattajaksi. Hurraa! Seksologian opinnot eivät suinkaan jää tähän vaan kohti tavoitteita mennään. Hitaasti mutta varmasti. Nyt tulee kuitenkin aiheen tiimoilta jonkinasteinen happihyppely. Tai no ei. Ei oikeastaan. Varsinaiset työt suuntaan loppuvuodeksi aivan muihin aiheisiin (kiitos tästäkin mahdollisuudesta esimiehelleni sekä ystävälleni <3). Ei tarvinnut paljoa työhakemuksia muuton vuoksi rustailla. Lucky me! Seksologiaan palaan kesän ja syksyn aikana ainakin näääin ison kirjapinon äärellä. En malta odottaa, sillä olen lykännyt pinoa kauemmaksi houkutuksista huolimatta tärkeimpien tieltä.

Uusi perheenjäsen, malinoispentu Pirkka, kotiutuu mainiosti. Parhaani mukaan olen sosialisoinut pennun kanssa päivittäin milloin missäkin. Reipas ja puuhaileva pentu on tietysti antanut myös haastetta nurkalla kurkkivaan muuttoon. Minä pakkaan, Pirkka purkaa. Kakkaa. Pissaa. Tai haukkuu koneessa pyöriviä pyykkejä.

Aivan kohta tapahtuva muutto, ensimmäiseen omaan kotiin, on meidän liitossamme kahdeksas. Emme ole pysyneet vuotta kauempaa samassa kohtaa ja muistaakseni tiukin aikaväli on ollut noin 3kk. T starttasi uuden yhtiön koulutuksiin ulkomaille juuri sopivasti ennen muuttoa ja palailee toivottavasti muutamaa tuntia ennen muuton alkamista... Myöhästyminen tai suunnitelmien muutos on aika tuttua kauraa T:n työnkuvan vuoksi joten mahdollisuudet on olemassa, että seisoskelen sormi suussa pihalla tiistai-aamuna. Hope not!

Isänikin soitti juuri ilouutisen; vesi ei juokse talolla edes ulkona, joten toivottavasti saadaan myös se homma hoitoon tiistaiksi... Eh. Nyt kuitenkin starttaan pakettiauton ja trailerin hakuun sekä puristan vielä viimeiset tavarat laatikoihin ja aloitan loppu-urakan eli siivouksen. Jei!

Ovi uusiin maisemiin on täällä