Poroa ja porkkana-bataattimuussi

Tiedätte sen vaiheen kun on muutto tulossa ja pakastimen sulatus on paikallaan. Pitää siis syödä pakastin tyhjäksi. Luulin, että poronliha loppui meiltä jo useampi viikko sitten ja ajattelin, että uudet hankitaan vasta muuton jälkeen. T oli kaivellut pakastimen syövereitä hiukan tarkemmin ja löysi vielä palan poron selkää. Se meni valmistukseen heti.

Kylkiäisiksi poronliha sai suolaa ja ripauksen chiliä - pippuri todettiin loppuneeksi mutta eipä tullut siltikään mautonta. Lisukkeeksi porkkana-bataattimuussi, kesäkurpitsaa ja saladillosta. Avot. Nopeaa ja niin hyvää!

Porot (sekä lammas) tulee meidän pöytäämme sukulaisemme tilalta Sallasta - sinäkin voit tilata niitä omallesi täältä.

Maukasta alkavaa viikkoa!