Remonttia, remonttia

Jeskamandeera miten aika häviää!

Muutosta on nyt tasan kuukausi aikaa. Asunto näyttää paikoin valmiilta, paikoin keskeneräiseltä ja paikoin siltä niin kuin ensimmäisessä asuntonäytössä... Muuttolaatikot on saatu purettua hyvissä ajoin mutta makuuhuoneessamme komeilee edelleen kymmenittäin Johnny Deppin piirroshahmoja piraatit Karibialla hengessä - olen lienee ainoa nainen joka ei innostu kyseisestä näyttelijästä juurikaan...

T:llä alkoi uuden konetyypin koulutus ja on ollut nyt tavallista enemmän poissa kotoa. Kotona ollessaan sitten opiskellut luurit päässään tai rehkinyt kylpyhuonetta valmiimmaksi. Itse olen eniten pyörinyt tiellä, yrittänyt välillä olla avuksi, töiden ja kodin pyörityksen lomassa. Pentukin vie oman aikansa ja toki lauma muutoinkin.

Koti tuntuu kodilta ja asuinpaikka erittäin omalta. Ihanaa käydä lähikaupassa jossa palvelu pelaa, suutarilla jossa saat asiasi hoidettua odotellessa, Matkahuollossakin asioidessa auton saa oven eteen ja pakettikin heitetään kyytiin puolestani. Kirjastokin oli juuri sopivan kompakti ja naapuritilaltakin on irronut luvat mailla käyskentelyyn tuosta noin vain! 

Kirjoittaminen on siis jäänyt ja koskematon kirjapinokin vain kasvaa. Valitettavasti en ole saanut kuviakaan kännykästä koneelle mutta niitähän löytyy Instagram-tililtäni, nimimerkillä "tuusseli".

Omasta ovesta ulos, 200m ja avot!