7 maukasta reseptiä ja vinkkejä viikon ruokalistaan

Ajan saatossa tänne blogiin on tullut muutamia reseptejä ja linkkejä herkullisiin ruokiin, joita olen päättänyt testata. Maukkaita ja helppoja arkiruokia viikolle. Ajattelinkin siis tehdä koosteen täältä blogista löytyvistä resepteistä, joista saa helposti viikon ruokalistan tehtyä tai napattua omat suosikit viikolle. Viikon ruokien miettiminen kun saattaa joskus olla hieman hankalampaa. Ellet halua pyörittää samoja ruokia viikosta toiseen, johon itse kallistun liiankin helposti. Tässä siis viikon jokaiselle päivälle jotain maukasta ja helposti taiottavaa arkiruokaa.

Mitä jos maanantaina valmistaisit herkullista jauhelihakiusausta? Tämän reseptin avulla saa tehtyä isomman satsin kerralla.

Tiistaina ruokana voisi olla esimerkiksi maukasta kasvissosekeittoa tulisella vivahteella.

Keskiviikkona kurkista tämän herkullisen bataatti-broileripannun resepti tästä postauksesta linkin takaa! Niin herkullista!

Torstaina voi valmistaa herkkusieni-fetapastaa, joka on helppo ja nopea kasvisruoka. Senkin löydät postaukseen linkatusta osiosta.

Perjantaina kannattaa kokeilla parasta kinkku-makaronisalaattia, joka sopii niin arkeen, kuin juhlaankin!

Lauantaina on lupa herkutella tietenkin. Nachopelti vie kielen mennessään!

Sunnuntaina, mahdollisena vapaapäivänä, voi valmistaa varmasti ruokaa myös hieman pidemmän kaavan kautta. Nappaa ohje juures-juustopihveihin ja nauti maukkaasta ja kevyestä ruuasta, jonkin lisukkeen kera.

Mukanaa vapunpäivää kaikille!