Äänestystä ja mukavuusalueelta poistumista

Ilme vakavana, lisänä huulipunaa. Selvästi mukavuusalueeni ulkopuolella.

Kuvat melkein täysin päinvastaista, jota yleensä haluan. Hammasrivi vaihtuen punaisiin huuliin. Joskus tulee hetki, kun haluaa irtaututa mukavuusalueesta. Oli se sitten (ainakin omalla kohdallani) ihmismassaan syöksymistä, rutiinien rikkomista tai jonkin uuden kokeilua. Olen kieltämättä hyvin mukavuusalueeseen uppoutuva ihminen ja tarkka tekemisistäni.

Tänään hypättiin jälleen mukavuusalueen ulkopuolelle reippaasti. Nimittäin äänestykseen. Pääsin upeiden naisten joukkoon, jokaisella oma kaunis tarinansa kerrottavana ja kisaamaan Äidin oma päivä -kisaan, jossa eniten ääniä saanut pääsee viettämään päivää stailauksen, meikkauksen ja kuvauksien parissa. Olisihan se erittäin mielenkiintoista, tälläiselle ratsastushousuissa seikkailevalle ja enemmän kameran takana hääräävälle naiselle.

Käännettäisiin asiat täysin päälaelleen.

Joten, käännetäänkö? Ratsastushousut ja kulahtaneet kotivaatteet nurkkaan ja menisin pyörimään kameran "väärälle" puolelle? Ja vielä niin, että kameran takana on ihminen, eikä itse viritetty ajastin. KÄÄK! Sen voi käydä tekemässä täällä ja klikkaamassa äänesi minulle. Jokaisesta äänestä olen tietysti erittäin kiitollinen, ettäs tiedätte! <3

Äänestys kestää viikon verran. Jännitystä samoin. Jälleen mukavuusalueen ulkopuolella, iloisesti.