Blogi Hempee

Ensin kirjoitat raskaudesta, sen jälkeen onnea pursuavasta vauvakuplasta. Seuraavana hetkenä sinulla on taapero, haluat ehkä lisäksi yrittää kirjoittaa myös jostain muusta. Kuukaudet vierii, maha kasvaa jälleen. Vauvakuplat kertaa kaksi on ohitettu, haluat kirjoittaa jälleen jostain muusta. Mahat ja vauvat historiassa, tilalla ihan omanlaisia tyyppejä. Punnitset ja puntaroit vaihtoehtoja. Innostut jostain, arki muuttuu, innostus löytyy edelleen ja kello liikkuu aivan liian lujaa. - Näin lyhyesti oma blogihistoriani.

Blogi on siitä mielenkiintoinen väkerrys, että sitä pidempään työstäneet huomaavat varmasti kuinka blogi muuttuu ajan myötä. Kuinka itse muuttuu, ajatukset, arki, kaikki mahdollinen. Toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Oma historiani on laaja, toisinaan hävettävän laaja, tuntuu ettei koskaan ole hyvä. Syytän siitä muuttuvia elämäntilanteita, joihin minä herkkänä ihmisenä tunnun syöksyvän vähän liian lujaa, ainakin hetkittäin, kuten se seinällä tikittävä kello. Mutta kumminkin pidän kivoista uudistuksista erittäin paljon.

Siksi työstin kesän yli uuden arjen mukana myös blogikuvioita ja työstin vielä varmistaakseni olevani vielä samaa mieltä seuraavana hetkenäkin. Päätös oli kumminkin se, että on aika antaa kehystäjän hiipua hiljalleen taustajoukkoihin ja otetaan tilalle jotain hempeetä.

Hempee on yhtälailla blogi hetkistä, inspiraatioista, arjesta ja tunteista kuten edeltäjänsä Äiti, kehystetääks tää? -blogi. Naama, hymy ja hiukset naamalla, tai suussa, on samat kuin edeltäjällä. Haettiin jotain yksinkertaista, lyhyttä ja ytimekästä, joka kertoo jostain, mutta ei kumminkaan rajaa liikaa, saa käyttää luovuutta ja elämän mukana tuomia inspiraatioita. Kirjoitukset ja kuvat eivät koskaan tule olemaan kirjavaa tai yhtä tomeraa kuin Pikku Myy konsanaan vaikka kuinka yrittäisin. Enemmänkin rauhallista ja herkkää, kuten sen tekijänsä. Vaikka kaupan kassajonossa pieni poika hihkaisi onnesta tajutessaan, että minä oransseissa hiuksissa, silloin kun ne oli, nuttura päässä näytin olen aivan kuin Pikku Myy, luonne on kumminkin täysin päinvastainen tämän symppis hahmon kanssa. Peilikuva.

Siitä tämä ajatus sitten lähti. Tervetuloa siis seuraamaan ja jatkamaan matkaa Hempee -blogin seurassa. Kieltämättä hieman jännittää, vaikka muututtiin tällä kertaa vain yhdestä kohtaa. Nimestä.