Elämä hallintaan kalenterin avulla - Mine Life Planner

Yhteistyössä, Mine Life Planner

Pidätkö asioiden kirjoittamisesta paperille? Rakastatko kalentereita? Haluatko pitää elämäsi järjestyksessä? - Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, kuuntele tätä.

Postista saapui blogiyhteistyön merkeissä, kaunis valkoinen paketti, käärittynä kultaiseen nauhaan ja rusetti sen keskellä. Avasin paketin ja otin kantaakseni jotain kaunista. Kalenteri, Mine Life Planner, joka voi mahdollistaa monia asioita. Sitä selatessa pää raksutti, kuin tikittävä kello. Tilaa valtavasti, valinnan varaa paljon.

Mitä merkkaisinkaan ylös?

Joka kuukauden kohdalla on omat värinsä ja oma pieni ajatustekstinsä. Kuvituskin on kaunis yksinkertaisuudessaan. Kalenteri on tehty ja painettu Suomessa. Siitä löytyy kuukausi- sekä viikkonäkymä. Ja lisäksi paljon muuta. Kuten ihana tarra-arkki, jolla saa kuvittaa kalenteriaan mieluisekseen ja laittaa esimerkiksi muista!-tarran haluamaansa kohtaan. Isot paksut sivut tuntuvat miellyttäviltä. Kauniissa kokonaisuudessa, suomalainen elämänhallintakalenteri.

Sitä minä ainakin tarvitsen. Hallita elämää ja ruuhkavuosia. 

Tämä kalenteri sopii pidempiin projekteihin, esimerkiksi häiden suunnitteluun. Bloggaajille ja yrittäjille, liikuntaa harrastaville, jotka haluavat pitää ajantasalla treeninsä. Elämäntapamuutosta haluaville, sekä opiskelijoille tai ihan vain arjesta selviytymiseen ja sen hallintaan.

Ja mitä ikinä keksitkään. Kuten mainitsin, mahdollistaa paljon.

Itse olen päättänyt käyttää tätä niin oman elämän tuleviin kiemuroihin surkean muistini takia, ratsastus harrastukseeni, jotta saan tallipäivät ylös, sekä itse blogin ylläpitämiseen. Olen omistanut monia kalentereita, mutta niiden kirjoitusalustat ovat olleet suppeita, joten näitä kaikkia on ollut vaikea mahduttaa yhteen ja samaan. Nyt se on mahdollista. Huomattavasti helpompi käsitellä asioita yhdestä ja samasta kalenterista. Samalla saan järjesteltyä asiat niin, ettei päiviin tule liikaa tekemistä jo niiden arkisten askareiden lisäksi.

Toisinaan itselläni on paha tapa tehdä liikaa, liian lyhyessä ajassa.

Viikkonäkymälle, heti päivämäärän alle, ajattelin laittaa tärkeät menot ja muistutukset. Viikkoaukeaman alapuolella on 5 kappaletta lokerikkoja, joista saisi esimerkiksi hyvän perhekalenterin. Itse täytin niihin kohdat "blogi" ja "talli". Ja näin saan merkattua postauksia ylös niille suunnitelluille päivämäärille ja esimerkiksi merkata ylös milloin arvonta päättyy. Tallipäivät merkitsen kätevästi rastilla.

Aina ei jaksa tuijotella tietokoneen ruutua, selvittääkseen bloginsa tilanteita ja tapahtumia. On ihana uppoutua välillä aitoon paperiin ja kynään.

Mukaan saatan ripauttaa myös muutamia muistoja, jotka haluan itselleni talteen. Tuomaan kalenteriin hieman jotain muutakin kuin arkipäiväisiä kylmän kovia asioita. Kuten lääkärikäyntejä ja muistutuksia mitä täytyy tehdä.

Hieman lämpöä sisältöön.

Elämä hallintaan kalenterin avulla. Itse olen kokenut ylös kirjoittamisen puhtaalle paperille erittäin hyödylliseksi. Niin muistini, kuin tekemisteni etenemisten kannalta. Nyt sellaisen saa myös nätissä paketissa. 

Sen nimi on Mine Life Planner.

Kiinnostuitko? Blogini facebook-sivuille ilmestyy tämän päivän aikana ihana arvonta, jossa yhdellä on mahdollisuus saada itselleen tämä kyseinen kalenteri. Kannattaa käydä siis osallistumassa! 

*Kalenteri saatu blogin kautta