Herkullinen vinkki viikonloppuun: Nachopelti

Ei mikään kaunokainen lautasella, ainakaan minun valmistamana, saatika kuvattavana. Ruokakuvaus ei ole todellakaan mikään vahvuuteni. Mutta tämä herkku on äärettömän maukas ja nopea valmisteinen leffaherkku. Nimittäin nachopelti. Tästä saa helposti sovellettua oman maun mukaisen. Olen tehnyt tätä nyt muutamia kertoja ja viime kerralla sain siitä sellaista, missä ei ollut mitään vikaa. Aikasemmat kokemukset ovat olleet esimerkiksi, että on aivan liian suolaista omaan makuuni, mutta nyt siitä tuli täydellistä ja jaankin teidän kanssa tämän reseptin viikonlopun iloksi!

Nachopelti

200g Tortilla Chips (Naturel)
400g jauhelihaa
1prk Salsadippi
1prk Creme Bonjour - Valkosipuli ja yrtti
1 Paprika
1prk Fetajuustoa
1prk Ananasta
Mozzarellajuustoraastetta

Pilko paprika ja paista jauheliha (jauhelihaa voi halutessaan maustaa, mutta itse päätin laittaa sen tällä kertaa peltiin ihan sellaisenaan). Levitä nachot pellille ja nachojen päälle salsadippi ja creme bonjour. Lisää päälle muut täytteet ja päälle mozzarellajuustoraastetta. Laita uuniin 200 asteeseen noin 10-15 minuutiksi tai kunnes juusto on sulanut. 

Ihanaa viikonloppua teille! <3