Hetkistä Valokuvaushaaste - Minun maisemani

Kun Kapeat kadut -blogin Jenni, kysyi kiinnostustani eräänlaiseen valokuvaushaasteeseen, olin tietenkin innoissani. Mikä sen parempaa, kuin tarttua kameraan, kun pohjalle on isketty jotain tiettyä, jota toteuttaa tai on mahdollisuus oppia uutta. Sitten syntyi Hetkistä Valokuvaushaaste, jossa aihe vaihtuu kuukausittain.

Tähän valokuvaushaasteeseen voi osallistua jokainen valokuvauksesta kiinnostunut, jolta löytyy blogi tai jokin sivusto. Tarkoituksena on tukea valokuvausharrastusta ja rohkaista mahdollisesti poistumaan kameran kanssa mukavuusalueensa ulkopuolelle. Jos kiinnostuit, käy klikkaamassa itsesi Hetkistä Valokuvaushaasteen facebook-ryhmään.

Maaliskuu aloitettiin aiheella, minun maisemani. Syntyi kolmen kuvan kuvasarja, jossa näkyy oma tämän hetkinen mielentilani, mielenmaisemani. Minun maisemani. Tällä kertaa ei avaraa ja niin kaunista, eikä täydellistä auringonlaskua, vaan hypäten rämeikköön, josta löytyy auringon pilkahduksia. Katse ylöspäin ja tiedän, että maltillinen odotus varmasti vielä palkitaan. Tässä siis kuvasarjani.

Etsi tie

Epätietoisuus 

Hiljainen odotus

Tämän haasteen ja varmasti osittain myös hiljaa hiipivän kevään ansiosta sain uutta puhtia ajatuksiini valokuvauksesta. Kannattaa hypätä siis mukaan, jos yhtään kiinnostaa!