Hymyä!

Neiti tuhat sanaa minuutissa -blogin ihana Emmi, kysyi hymyiletsä mun kanssa? - Vastaukseni on tietysti, että no hymyilen!

Hymy on mielestäni ihmisen paras ja kaunein asuste. Olen törmännyt useaan otteeseen ilmiöön, esimerkiksi juuri valokuvatessa, jossa epäillään omaa hymyään tai ilmeitä naurun aikana. Useasti laitan kuvattavan hymyilemään ja nauramaan kuvauksen aikana ja tiedättekö, sen mahdollisen jännityksen keskellä kun käsket vain, että "Hymyile! Naura!", ihminen rentoutuu silmissä ja saa ikuistettua mitä kauneimpia hymykuvia. Tiedän yllättäneeni ainakin kerran erään ystäväni, mielettömillä naurukuvilla, vaikka ensin todettiin, ilman todisteita, että "Hymyni on kauhea". Tähän väliin kova hälyttävä äänimerkki ja huudahdan, että väärässä olit! - Nyt hän tietää sen itsekkin.

Hymy kertoo lukuisista tunnetiloista. Paras hymy on se, missä silmät hymyilee suun mukana. Ja miettikää, että hymyilemiseen käytetään noin kahtasataa eri lihasta. Hymy ja nauraminen myös rentouttaa ja se fiilis kun posket menevät kipeäksi, tiedättehän? - Ihan parasta!

Joten hymyilkää te muutkin, vaikka viikonlopun kunniaksi! Tiedän, että jokaiselta löytyy älyttömän ihana ja kaunis hymy. Olen bongannut Starboxin bloggaajien postauksista jo monesti erittäin kauniita hymyjä. Katsokaa nyt esimerkiksi, Kirsikan kukkia -blogin Kirsin, Emmaria-blogin Emman ja tietysti myös Emmin ihanat hymyt, näistä postauksista.

Jo nämä kuvat saa hyvälle tuulelle ja hymy tarttuu matkaan. Hymyile siis sinäkin!