Maailman parasta valokuvausharrastuksessa

Jos jollekkin on jäänyt epäselväksi, rakastan valokuvaamista!

Aikaisemmin olen kirjoittanut mistä valokuvausharrastus on saanut alkunsa ja mistä kaikki on lähtenyt. Postauksen voit lukea täältä.

Olen saanut olla kameran ja harrastukseni kanssa osana isoja hetkiä, pieniä tunnelmia ja saanut kuvata toisille muistoja perheestä, lapsista, rakkaista eläimistä ja ollut kameran kanssa myös monissa tapahtumissa. Joka kerta on yhtä ihanaa, jos pyydetään kuvaamaan ja yleensä myös suuri kunnia tälläiselle harrastajalle.

Olen opetellut kaiken itse lukemalla ja tutkimalla kameran asetuksia. Haaveena olisi kumminkin saada opetusta myös muualta laajemmin, jonain päivänä, mutta omalla mielenkiinnollani olen päässyt mielestäni eteenpäin yllättävän hyvin. Kokeilemalla uutta, lukemalla ja etsien sitä omaa juttua. Suosikki kuvaamiskohteeni olisi varmaankin lapset, jos aivan pakko olisi valita. Rakastan kuvata kaikkea.

Toisille kuvaaminen on maailman parasta. Maailman parasta antaa ihania muistoja, näyttää tunnelmia ja nähdä kuvissa paljon rakkautta, iloa ja onnea. Hetki sitten oli taas yksi niistä päivistä, kun sain kuvata ystävälle ja mitä kuvia sieltä tulikaan nopean kuvaussession aikana. En malttanut, vaan lähdin heti kahlaamaan läpi heidän kuviaan. 

Maailman parasta aikaa on juoda kuppi kuumaa ja lähettää toiselle, toinen toistaan ihanempia kuvia muistoiksi.