Maukas jauhelihakiusaus

Kinkkukiusaus on hyvää, mutta jostain syystä minun tekemänä se muuttuu mauttomaksi vaikka kuinka yrittäisin. Sen sijaan uudeksi suosikiksi on noussut jauhelihakiusaus, josta sain yllättävän maukasta ja siitä tuli hetkessä yksi oma suosikkiruoka. Sitä paitsi tämä sopii minun ruokakategoriaan helppo, maukas ja omalla tavallaan nopeakin. Nyt ajattelin jakaa tämän reseptin, joka ei sisällä mitään sen kummoisempia raaka-aineita kuin;

1kg Peruna-sipulisekoitus
700g Jauhelihaa
2 prk ruokakermaa (tavallinen ja pippuri)
Grillimaustetta ja chiliä
(Mausteita jauhelihaa maustamaan maun mukaan)

Paista ja mausta jauheliha ja sekoita uunivuokaan peruna-sipuliseikoituksen kanssa. Lisää joukkoon ruokakermat ja laita uuniin 1-1.5 tunniksi 200 asteeseen.

Itse annan ruuan valmistua uunissa mahdollisimman pitkään, koska tykkään, että perunat ovat oikein pehmeitä. Tällä ohjeella valmistuu siis isompi ruoka-annos, joka minulla on tapana tehdä, jotta siitä riittää varmasti myös seuraavalle päivälle.