Missä blogiani voi seurata?

Rauhallisen sunnuntaiaamun kunniaksi, katsoin ja päivittelin blogin seurantakanavia. Seurantakanavia on monia, mutta omaksi suosikiksi on noussut blogien seurantaan Facebook. Itse seuraan blogeja klikkailen itseni aina mielenkiintoisilta kuullostaviin teksteihin ja bongatessani kauniita kuvia, toisinaan laitan muistiin talteen kirjoituksia, jotka haluan lukea ja netin maailmassa seikkaillessa tulee löydettyä aina mielenkiintoista luettavaa.

Mutta missä minun blogiani voi seurata? 

Facebook ja Instagram ovat omia suosikkejani blogin kannalta, niihin päivitän uusimmat postaukset ja toisinaan, jotain josta ei saa kokonaista postausta tehtyä. Instagramiin lisään kuvia arjesta, ottamistani kuvista ja milloin mistäkin. Vain mielikuvitus on rajana itselläni tälle sovellukselle. Vanhasta tutusta Bloglovin'ista blogiani on myös mahdollista seurata.

Uusimpana tuttavuutena on Pinterest, johon kieltämättä jää koukkuun, kun sen päättää avata. Illan viimeisimpinä tunteina on riski avata tämä sovellus ja kohdistaa älypuhelimen kirkas näyttö vasten kasvoja. Tunteja vierähtää ja lopettaminen on vaikeaa. Itse blogin seurantakanavana ei niinkään tämä ole, mutta itse tykkään seurata muiden tauluja mielenkiinnolla ja löytää itselleen inspiraatiota niin valokuvaamiseen, kuin käsitöihinkin. Vielä toistaiseksi Pinterest on itselleni hieman vieras ja olen tässä vielä alussa, mutta vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta!

Ja tietysti blogiani voi seurata Starboxin etusivulta, josta on mahdollista löytää myös muita mielenkiintoisia ja erittäin taitavasti kirjoitettuja tekstejä. Blogin kommentointikin on ollut jo hetken hieman helpompi, kuin edellinen, josta en ole muistanut edes vielä mainita, mutta mainittakoon nyt. Blogin kommenttiloota toimii nykyään facebookin toiminnolla, joten saa kommentoida, hempeillä ja kertoa omia kokemuksiaan. Olen niistä erittäin kiitollinen ja jokaisen luen hymyhuulilla. Muistaen tietysti nettikäyttäytymisen ja kommentoinnin kultaiset säännöt, joista blogikollega, Kirsi taannoin kertoikin erittäin hyvin!

Missä sinä tykkäät seurata blogeja? Mikä on suosikkisovelluksesi blogin kannalta tai ihan muutenkin?