Onnea 1-vuotias Starbox! - Hempein terveisin, Jonna

Löysin kuvan, joka on otettu ensimmäistä kirjoitustani varten Starboxille. Sinne se ei kumminkaan päätynyt tuolloin, mutta päätyy nyt. Liki vuoden jäljessä.

Starbox-blogiyhteisö täyttää tänään yhden hienon vuoden ja samalla itse päätän tämän muutamien viikkojen blogitauon, joka on tuonut pään sisälle yllättävän paljon inspiraatiota.

Itse hyppäsin kelkkaan mukaan muutaman päivän jäljessä Starboxin ilmestyttyä näköpiiriin. Monet seikkailut läpi käyneenä uuden alku jännitti jälleen. Mikä onkaan fiilis, kun vuosi on pyörähtänyt ympäri? - Vastaukseni on selkeä. Yksi sana ja alkaen M-kirjaimella.

Mahtava!

Starbox blogikotina on innoittava. On pullollaan ihania blogeja, niiden kirjoittajia sekä kirjoituksia. Puhumattakaan henkeäsalpaavista kuvista. Luettavaa ja katseltavaa löytyy varmasti jokaiseen makuun ja bloggaajakaarti on yhtä värikäs kuin räsymatto, joka tuo mukanaan mielenkiintoa.

Rakastan muuten räsymattoja. 

Löytyy tekemisen meininkiä ja mahtava tiimi taustalta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Olen viihtynyt täällä blogini kanssa mainiosti ja tulen viihtymään vielä vuoden jälkeenkin.

Aivan varmasti.

Innolla odottaen seuraavaa vuotta ja onnitellen ihanaa yksivuotiasta Starboxia. Hempeitä terveisiä toivottaen, Jonna.