Tauko tekee hyvää, ne sanoo - Inspiroiva blogitauko

Näiden vuosien aikana ja erilaisia blogeja pitäneenä, en ole pitänyt blogista taukoa. Sellaista taukoa, jonka olisin tiedostanut tai josta olisin maininnut erikseen.

Niin sanottuja taukoja on ollut arjen mukana viikkoja, mutta blogi on ollut osana aina näitä pätkiä, koska se ei ole ollut niin sanotusti tarkoituksellista. Vaikka kirjoitan fiilis pohjalta, enkä halua änkeä väkisin tekstiä tai kuvia näkyville, johon en ole tyytyväinen, olen silti kiinnostunut millainen tämä tälläinen blogin pitämisen tauko oikein onkaan ja nyt se sopii vielä mainiosti tähän elämänvaiheeseen, jossa on pakko päästää hetkeksi irti muista asioista ja hoitaa kumminkin arkisten askareiden ohella, yksi jos toinenkin asia kerrallaan pois.

Miltä se tuntuu, kun ei ajattelekkaan blogia, sen mahdollisia lukijoita ja mistä seuraavaksi tulisi kirjoittaa?

Kuvittelen tauon olevan inpiroiva ja päätä tuulettava, kuten monet muutkin lomat ja eri maisemissa vietetyt päivät. Takaraivossa jyskyttää, että nyt se on tarpeellista, vaikka samalla kirjoittamisenpalo on voimakkaampi, kuin koskaan. Onneksi kirjoitan paljon muutakin ja voin hyödyntää tätä taukoa myös puolitiehen jääneisiin asioihin.

Nyt on aika tuulettaa päätä, sekä blogia.

Katsotaan mitä muutama viikko tuo tullessaan ja millaisia ajatuksia tämä saakaan aikaan. Koskaan en ole ajatellut itsestäni niin, että olisin mikään somehirviö, jonka on jatkuvasti roikuttava kännykkä kädessä. Olen lukenut somettomasta sunnuntaista tai viikosta ilman somea, mutta en ole kokenut tarvitsevani sellaista. Kyllä, olen kännykkä kädessä melko paljon, mutta tietoisesti voin olla myös ilmankin. Nykypäivänä tuntuu, että jokainen ihminen alkaa kääntyä kumaraan, kasvot alaspäin suunnattuina, ihan kuin se olisi jo luonnollista ihmisen olemusta. Mutta kun laittaa kännykän taskuunsa pää nousee ylös ja pääsee tuulettumaan, pikselimössöt haihtuvat verkkokalvoilta ja katse on kirkkaana kohti edessä näkyvää tienpätkää, jota tulisi kulkea.

Tässä on kumminkin kyse nyt pelkästään blogista ja tietokoneella teen tietysti kaiken mitä arkeen kuuluu. Ja kyllä saatan läsäytellä kuvia instagramiin, mutta blogin pidän hiljaisena hetken. Kokeillaan mitä tuleman pitää.

Mielenkiinnolla odottaen.

Palaan linjoille viimeistään kuun vaihtuessa, toivottavasti mahtavien tauon tuomien ajatuksien saattelemana ja inspiraatiota kukoistavana, joten mahtavaa maaliskuun loppua kaikille! ♥