Terveämpi, heleämpi iho - The Incredible Face Mask (sis. alennuskoodin)

Yhteistyössä, MayBeayty

Iho on ollut itselleni jo muutamien vuosien ajan ongelma, pientä epäpuhtautta kasvot täynnä, jota tietysti muut ei niin hyvin huomaa kuin minä itse. Olen yrittänyt erilaisia kikkaskonsteja luonnonkosmetiikasta, (joka pidemmällä käytöllä laittoi ihoni reagoimaan ehkä hieman allergisoivasti), muihin erilaisiin puhdistusaineisiin. Olen kokeillut myös erilaisia ruokavalio- ja elämäntapamuutoksia. Vielä toistaiseksi en ole löytänyt iholleni sitä mitä se tarvitsee tai ei tarvitse. Epäpuhdas ihoni tuo itselleni aika ajoin hieman itsetunto-ongelmia, suurine finneineen, epäpuhtauksineen, stressinäppylöineen ja monien mustapäiden saattelemana. Sain kumminkin kysymyksen haluaisinko testata MayBeautyn The Incredible Face Maskia ja kyllä, halusin. Tätä en ollut vielä kokeillutkaan.

The Incredible Face Mask on syväpuhdistava kasvonaamio, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa. Käyttö on helppoa.

Ensimmäiseksi levität mustan voiteen kasvoillesi haluamallesi alueelle tai koko kasvoille kätevän siveltimen avulla. Kannattaa kumminkin välttää hiusrajaa, kulmakarvoja ja silmien herkkää aluetta. Muista myös käyttää tuotetta puhtaalle, meikittömälle iholle.

Anna naamion kuivua noin 30-45 minuuttia. Meillä testauksen yhteydessä pelleiltiin yhdessä lapsien kanssa ja heidän mielestä olin hirviö. - No olihan naamio hieman hurjan näköinen kasvoille levitettynä. Kieltämättä.

Kasvonaamio alkaa kiristämään sen kuivuessa. Itse pelkäsin hieman ensimmäisellä kerralla lähteä irroittamaan naamiota kasvoistani. Pelkäsin sen koskevan, mutta totuus olikin toinen. Pientä nipistelyä lukuunottamatta naamion sai helposti ja kivuttomasti pois kasvoilta. Naamiosta jääneet rippeet lähtivät pois helposti vedellä. 

Vinkkinä, että naamion jälkeen kasvot voivat punoittaa. Itselläni punoitus kesti ensimmäisellä kerralla noin tunnin ajan. joten suositeltavaa varmasti on, ettei naamiota laita juuri enne lähtöä. Muilla kerroilla ihoni ei jäänyt punoittamaan kovinkaan pitkäksi aikaa, vaan tasoittui nopeasti.

Kokeilin kasvonaamiota kerran viikossa, kolmen viikon ajan. Ensimmäisellä kerralla ihostani poistui lähinnä kuollutta ihosolukkoa, mutta mustapäät, jotka ehdottomasti haluaisin pois, jäivät vielä hehkumaan paikoilleen. Ihosta tuli kumminkin ihanan pehmeä ja sileä. Meikkivoide levittyi huomattavasti tasaisemmin.

Kolmannen käyttökerran jälkeen oli havaittavissa naamiossa niitä ihanan ällöttäviä epäpuhtauksia. Iho edelleen sileämpi, kuin koskaan pitkiin aikoihin.

Alla olevassa kuvassa on vasemmalla kasvoni meikittömänä ennen kasvonaamiota ja oikealla 3 viikon käytön jälkeen. Näistä vasta itse huomasin, että tehoa on. Ihosta on selvästi tullut terveämmän ja heleämmän näköinen. Iho tuntuu jälleen hengittävän ja ihon rasvaisuus on minimissään. 

Vai mitä olette mieltä?

Olisitko kiinnostunut testaamaan tuotetta myös itse?

Nyt teillä olisi mahdollisuus kokeilla tuotetta -30% alennuksella, koodilla jonnamask! Klikkaamalla seuraavaa linkkiä alennuskoodi aktivoituu automaattisesti, https://maybeauty.fi/jonnamask

Uskon, että säännöllisellä käytöllä, kuten yleensä monien muidenkin kasvojenhoito metodien kohdalla tuloksia syntyy. The Incredible Face Mask tuntuu olevan itselleni yksi helpommista kasvojen syväpuhdistuksen hoitomenetelmistä. Tämän kun voi suorittaa illalla televisiota katsellen, ruokaa laittaen tai vaikka vapaapäivän kunniaksi raikastamaan ihoa aamutuimaan.

*The Incredible Face Mask tuotteet ja sivellin saatu blogin kautta.