Testissä ensimmäisen kerran - Radico Colour Me Organic -kasviväri

Sain jokin aika sitten testattavaksi Sugar Helsinki PR-toimistolta Radico Colour Me Organic -kasvivärin. Kun aikaisemmin kirjoitin allergiaoireistani ripsiväriä kohtaan, oli tämä uusi ja minulle tuntemattoman aineen käyttö jälleen yksi jännitysmomentti arjessa. Radico Colour Me Organic -kasviväreistä sanottiin niiden sopivan yliherkille ja allergiaoireista kärsiville, joten lähdin kokeilemaan ja katsomaan mitä tuleman pitää. 

Radicon-kasvivärit ovat ayurvedisistä yrteistä valmistettu 100% luonnonmukainen ja turvallinen hiusväri.

Valitsin väriksi Dark Ash Blonden, joka tuntui siltä, jota hiuksilta haluan. Luonnollisen sävyn, jotta hiusten värin ylläpitäminen olisi minulle mahdollisimman helppoa. Etsin jotain hiukan saman tyyppistä väriä, jota hiukseni jo toisaalta ovat, mutta tarkoituksena eheyttää väriä. Paketista ilmestyi hanskat, suti ja itse väriaine, joka sekoitetaan veteen niin, että seoksesta tulee jogurttimainen. Päädyimme ystävän kanssa tekemään minulle raitoja tällä kasvivärillä, emme osanneet odottaa kumpikaan vielä mitään lopputuloksia ja alettiin vain värjätä. Huoneessa ei tuoksunut ammoniakki, sen sijaan ympärille levisi mutaisen ja leväisen oloinen haju. - Luonnollinen tuoksu niin sanotusti.

Radico Colour Me Organic -kasvivärit lupaavat peittää harmaat hiukset ja palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja hohdon. Se lupaa myös suojata ja pehmentää hiuksia.

Odotin reilun tunnin hiusväri päässä, allergiaoireita ei ilmennyt, kuten oli luvattu. Ensin meillä oli pienoinen alkujärkytys, nimittäin raitani olivat selvästi vihreät, kuten levitettävä väri. Leväisen vihreä. Ensin olin viheltämässä pelin poikki, mutta muistaessani paketin ohjelapussa kerrottuja asioita, jossa värin sanottiin syventyvän 2-3 päivän päästä. Jäin odottamaan.

Lopputulos pääsi kumminkin ihmetyttämään. Vaikka ei mitään niin radikaalia muutosta olekkaan nähtävissä. Ruskeanharmaan sävyiset hetkeen käsittelemättömät hiukseni saivatkin luonnollista hehkua tästä kasviväristä. Radikaalia muutosta ei haettukkaan, ja valittu värikään ei ollut mikään muodonmuutokseen tarkoitettu väri juuri minun hiuksilleni, joten alkujärkytyksen jälkeen sai olla kuin ollakkin tyytyväinen. Tiedä sitten millaisia lopputuloksia syntyisi värikkäämmistä väreistä, esimerkiksi tummista tai punaisesta. Waku Organicsin valikoimasta löytyy kumminkin 23 kivan näköistä sävyä.

Radicon-kasvivärit eivät välttämättä anna heti ensimmäisellä kerralla radikaalia lopputulosta. Tämä kestoväri voi vaatia muutamankin värjäyskerran.

Lopputulos oli luonnollinen. Jo ennestään paksut hiukseni saivat lisää runsautta, joka tietysti on tälle pehkolle hyvinkin luonnollista. Siihen kun lisätään vielä hiukan sanaa "luonnollinen", ollaan jo nähtävästi leijonanharjassa. Hiukset myös pehmenivät, kuten oltiin luvattu ja tuntui saavan elinvoimaa ja hohtoa lisää.

Tämä kestoväri kasveista sopii siis yliherkille ja allergiaoireista kärsiville. Niille, jotka haluavat luonnollista hohtoa hiuksiin. Tämä on kestoväri, jolla voit saada luonnollisen lopputuloksen ilman ylimääräisiä kemikaaleja.

Jos päädyit kokeilemaan, toivotan sinulle hempeitä hiustenvärjäyshetkiä!