Uusia arjen kiemuroita, väriä ja opettelua

Paljon, paljon uusia asioita.

Arkeemme on ilmaantunut jännittävä päiväkotiarki, johon neidit syöksevät innokkaina joka aamu. Tai siis ainakin tämän viikon, ensimmäisen sellaisen. Ensimmäisenä päivänä jäin seisomaan hölmönä päiväkodin eteiseen. Tytöt reippaina juttelemassa jo hoitajalle ja tohkeissaan menossa leikkimään. Kuinka tässä täytyisi olla? Nopeat moikkaukset ja töihin lähtö. Ei kerennyt edes jännitämään, paitsi vasta kun hakuaika alkoi lähestyä. Kuinkahan heillä on mennyt? - No hyvin meni.

Reippaita ovat olleet koko viikon ajan.
Ehkä alun huumaa?

Päähäni on ilmestynyt väriä, tällä kertaa jotain muuta kuin ihanan kirkasta oranssia. Se oli ihana, mutta tämän arki ruljanssin keskellä sen ylläpitäminen oli jostain syystä erittäin haastavaa, oikeastaan surkeaa. Päädyin pitkästä aikaa ruskeaan.

Päivitystä syksyyn.

Kädessäni komeilee nykyään myös jotain uutta. Jotain jykevää ja mustaa. Uusi kamera. Pitkään uutta jo harkiten ja kun se osuu kohdalleen on ostopäätös tehtävä. Sain kätösiini Canonin 5D Mark ii, vähän käytettynä.

Sen kanssa olen nyt häärännyt ja opetellut.

Blogissakin on hieman uutta, nimittäin päivitystahti. En kumminkaan yllättynyt, en kumminkaan meinaa lopettaa. Fiilispohjaista kirjoittamista ja tekemisen meininkiä.

Uusien arjen kiemuroitten ja uuden kameran johdolla.