Uusia tuulia arjessa

Kuuma kahvi jäähtymässä tietokoneen vieressä, otan hörpyn ja pohdin miten tämän aloittaisin. Kohta aamuilla on toisenlainen merkitys, uudella ja hyvällä tavalla ja nämä tälläiset hitaat aamut tuntuvat sitten vaihtelulta tulevassa uudessa arjessa. Huomenna olisi tarkoitus aloittaa muutaman kuukauden kesätyöpesti.

Ai jännittääkö? - No kyllä.
Ai olenko innoissani? - Ehdottomasti.

Toisaalta tuntuu jonkun lopulta. Toisaalta näinhän se on. Liki viisi vuotta kotiäitinä, elänyt paljon lapsille, järkyttynyt siitä ettei äitiä tarvitakkaan enää jokaiseen leikkiin tai temmellykseen mukaan, nähnyt kasvun erivaiheita ja repinyt hiuksia huutojen lomassa. Luulen, että näin tämä oli tarkoitettu itselleni, jotta tietäisin seuraavan askeleen ja mitä haluan isona. - Ihan kuin koskaan iso olisin ollutkaan. Tai no olen, esikoisen raskausaikana ja sitä halusinkin.

Mutta nyt arjessa puhaltaa uudet ja innostuttavat tuulet ja suunnitelmia on kytenyt päässä paljon. Syksy näyttää sitten mihin ne askeleet todellisuudessaan vie, mihin ja milloin.  

Sanoinko jo, että olen innoissani?

Kuvituksena jälleen kuvia siltä eräältä kuvausreissulta, joista löytyy lisää kuvia esimerkiksi tästä ja tästä postauksesta.