Vähemmän sotkua - vinkki

Olikohan tämä joku vinkki pirkka-lehdestä? Jostain se meidän kotiin kumminkin ilmestyi. Nimittäin erittäin kätevä ominaisuus aamu-, väli- ja iltapaloille. 

Sotku kuuluu lapsiperheeseen, se on fakta. Toiset sietää sotkua enemmän, kuin toiset. Minä olen se joka paikan hinkkaaja ja sotku saa minut levottomaksi. Kyllä, elämä saa näkyä, mutta rakastan puhtautta omassa kodissani. Ei mitään kiiltävää, vaan perussiisteyttä ylläpitäen. Sitten yhdistetään tähän lapsi, jonka leuka vuotaa jogurttia syödessä tai keskittyminen lusikan kanssa on välillä arviolta hylätty. Ei siinä, rättiä heiluttamalla homma olisi pois silmistä. Mutta mitä jos olisi keksitty jokin pienen pieni keino jolla minimoitaisiin edes jonkin näköinen sotku?

No, meiltä löytyy nykyään laatikosta pillejä.

Pillejä, jotka tökätään jogurttipurkin kannesta läpi, josta näin ollen saadaan kuin pillimehu. Tai vaihtoehtoisesti jos lapsi haluaa syödä hedelmäsoseen, sen voi syödä myös pillin avulla. Kätevää ja vähemmän sotku. 

Toisenkin hyväpuolen olen tästä taktiikasta todennut. Ainakin meidän nirsoilija on innostunut tästä ideasta täysin ja suostuu syömään edes jotain aamutuimaan.