11 Asiaa minusta

Huomasin,että täällä starboxin puolella pyörii " 11 asiaa minusta" haaste joten ajattelin liittyä joukkoon ja kertoa 11 asiaa jotka omasta mielestäni on elämässäni vaikuttaneita asioita/tapahtumia. Olen koettanut pitää tietyn rajan siinä mitä täällä jaan itsestäni, vaikkakin tykkään kirjottaa ja jakaa ahkerasti kuvia instagramissa niin en päästä kovinkaan paljon ihmisiä sen syvemmälle. Jottei blogia kumminkaan olisi tylsä lukea niin tietynlainen elämään mukaan päästäminen kuuluu asiaan. Tässä siis 11 asiaa jotka koen kiinnostaviksi faktoiksi :)

1. Minulla on 6 sisarusta

Yep. Näin on päässyt käymään. Olen toiseksi vanhin ja nuorin on 4v, ikähaarukkaa siis on.

2. Olen muuttanut 23 kertaa

Tämäkin saattaa hämmästyttää, mutta tosi kun vesi ja puolet näistä taitaa olla sitä aikaa kun asuin äidin luona. Pääasiassa paikkakuntana on ollut Kotka, mutta olempa asunut myös Espoossa sekä Kouvolassa. Eipä ole hirveästi ylimääräistä tavaraa kertynyt kun joka muutossa aina heittänyt ylimääräistä pois kun kaikkea ei jaksa roudata uuteen osoitteeseen. Nuorempana jaksoi, nyt arvostan pysyvyyttä ja jos kyllästyn niin vaihdan mielummin huonekalujen paikkaa tai maalaan seiniä.

3. Olen ollut aupairina

Tämäkin koettu.. Perus britti perhe englannin maalaisidyllissä, netin kautta löysin ja lapsia oli 2.  En viihtynyt kauaa koska ikävä kotona olevaa poikaystävää oli suuri ja tunsin olevani 24h kotiapulainen lasten hoidon lisäksi. Koettu on ja en vaihtaisi pois tätä kokemusta! :)

 

4. Tykkään lukea kirjoja

Luen psykologisia thrillereitä, olen aivan koukussa Lars Keplerin kirjoihin ja olen ostanut kaikki jossa raakoja rikoksia selvittää Joona Linna. Suosittelen!  Tvstä katson myös mielelläni psykologisia thrillereitä joissa saan olla syvällä tarinassa mukana ja päätellä kuka on murhaaja tms. Odotankin josko syksyllä alkaisi taas jokin hyvä sarja televisiosta. Vastapainoksi tähän katson mielelläni komedioita. :)

Yksi uupuu, en tiedä mihin kadonnut. Jos jollain lainassa niin palauttaisitko :D

5. Pelkään pimeää

Tämä ei käy ihan yksi yhteen sen kanssa, että luen ja katson thrillereitä koska yleensä olen vainoharhainen sen jällkeen ja tarkistan ulko-oven kahteen otteeseen jotta se on varmasti lukossa :D Talviaika on ihan kamalaa koska koko ajan on pimeää!

6. Pelkään epäonnistumista

Tämä tulee jostain lapsuudestani. Töissä, kotona, urheillessa tai elämässä ylipäänsä. Nykyään asetan riman alas jottei tarvitse miettiä epännistumista.Vikansa kullakin. :D

7. Olen melkein hypännyt benji hypyn

Paino sanalla melkein koska tosiaan olin sopinut ystävän kanssa, että tehdään se yhdessä jottei tarvitse yksin tulla korkealta alas. No kuinkas sitten kävikään! Meripäivillä 3v sitten mentiin,maksettiin,puettiin valjaat päälle,noustiin ylös..Jaaa sain paniikkikohtauksen! Ei ollu vaihtoehtoja kun tulla takaisin alas samaa reittiä ja loppupeleissä ystäväni hyppäsi yksin. Nostan hattua niille jotka siihin pystyy! Kori jossa noustaan ylös on pelkkää avonaista joka suunnasta ja heilui joka suuntaan.

Oon tästä tempauksesta kuullut monesti ja monesti :D Anteeksi vielä Miia, oot tosi rohkee muru<3

8.Olen siisteysfriikki

En siedä kaaosta, jos kokkaan niin siivoan samantien. Vien tavarat takaisin paikoilleen ja jos pystyisin kulkisin kissan perässä imurin kanssa jotta karvatuppoja ei olisi jokapuolella :D Hämmentävää eikö, että omistan karvaisen kissan  vaikka vihaan karvoja joita on jokapuolella? Voitte kuvitella kuinka usein teippiharjaan sohvankin.

9. Olen pienestä asti fanittanut Ragdoll kissa rotua

Tein tästä rodusta jopa esitelmän (jota en koskaan uskaltanut pitää, koska kammosin esiintymistä!), mutta esitelmän tein valmiiksi paperille vaikken sitä esittänytkään. Rodulle ominainen rentous ja ihmisrakkaus kiehtoi, toki myös siniset silmät ja kaunis ulkonäkö. Ostin oman räggärini 3½ v sitten. Rotu ei ole pettänyt ja tuo karvapallero on kyllä täyttä rakkautta <3

Dolldesire`s Cecilia<3

10. Olin koulukiusattu ala-asteella

Olin ujo ja hiljainen lapsena, en tiedä johtiko se siihen että jouduin silmätikuksi vai siitä, että oli sama ihastus kiusaajan kanssa... Kauaa tätä ei kestänyt koska meillä on maailman paras äiti jolle uskalsin asian kertoa ja voin sanoa, että äiti marssi koululle ja asia hoidettiin loppuun asti. Kiitos äiti<3 

11. Olen sählä

Olen niitä jotka kävelevät vahingossa oven karmia tai seinää tai mitä vaan päin.. Voisi luulla, että olisi näössä vikaa kun ei vaan osaa väistää sitä ovenkarmia kun on siinä kumminkin myös ihan se tilava oviaukkokin?! Työpaikalla on käynyt myös niin,että astuin harjan päälle ja se pamahti suoraan otsaan lattiasta. Vain elokuvissako? Olen aina mustelmilla, useimmiten sääristä koska en vaan osaa väistää töissä asioita/esineitä/hyllyjä :D

Näin on 11 faktaa taputeltu, luulin tämän olevan hankalaa muttei ollut ja nopeasti sain kaikki kasaan. :)