Jalkahoidolla luksusta lomaan

Päätin palkita jalkani vuosien uurastuksen ja vein ne jalkahoitoon, jo oli aikakin!

Päätinkin siis aloittaa kesälomani luksuksella ja varasin ajan jalkahoitoon. Hoitolaan joka on erikoistunut jalkahoitoihin jotta saan varmasti parasta kuluneille jaloilleni. Paikaksi valikoitui hoitola Viva, kotkan keskustassa.  

"Hoitola Viva on vuonna 2016 avattu kokonaisvaltaiseen jalkahoitopalveluun keskittyvä yritys, joka sijaitsee aivan Kotkan keskustan välittömässä läheisyydessä katutason liiketilassa. Tarvittaessa teen myös kotikäyntejä asiakkaan omassa kodissa tai erilaisissa hoitolaitoksissa"

Ilman minkäänlaisia ennakko odotuksia poljin paikalle ja vastassa oli miellyttävä Paula jo odottamassa. Alkuun laitettiin jalat vaahtokylpyyn pehmenemään jonka jälkeen alkoi lähempi tarkastelu. Hiukan jännitti kun en jostain syystä ole koskaan varpaistani pitänyt ja juoksemisen jäljiltä ne ovatkin täynnä kovettumia ja paljon kärsineen näköiset... Oli jo ehkä aikakin hemmotella niitä! Selvisin lähemmästäkin tarkastelusta ja ei ne jalat kuulemma niin kauheat ole mitä olen kuvitellut, liekö omassa päässä tämä ajatus vain :D

Siinä me nyt odotellaan hoidon alkamista
loppuun vielä voiteet ja hieronnat!

60 minuuttia siinä meni ja jalat kiittää! Nyt on pehmoset jalat ja sain vinkin, että niitä jalkapohjiakin pitäisi joskus rasvailla niille tarkoitetulla rasvalla ihan samalla tavalla kun kasvojakin. Taidampa ottaa vinkin käytäntöön ja katsoa auttaako se paljon kulutuksessa olevia jalkojani :)

Tietysti minulla ei ole jalkahoidoista vertailukohtia, mutta tähän saamaani hoitoon olin tyytyväinen ja voin suositella muillekin! Nytkun näyttää nuo kesäkelitkin tulleen niin onhan se kiva, että kehtaa sukatkin riisua jalasta ;)

Ps. Vielä on lomaa jäljellä ja koko lomaa en tule suomessa viettämään,siitä lisää myöhemmin kunhan on matkajärjestelyt tehty! :)