Kesän kilpailukausi paketissa

Tai ainakin melkein paketissa, yhtä kisaa vailla! 

Katajaisten porukkaa Korialla!

Kesä on yleisurheilijoille sitä aikaa kun juostaan kisasta toiseen, välissä palaudutaan jos ehditään ja taas mennään. Koko talvi tehdään töitä jotta kunto olisi entistä parempi ja kehitystä näkyisi. Aivan niinkuin muissakin lajeissa, on peruskuntokausi ja kisakausi näin karkeasti muotoiltuna.

Itselläni on ollut ehjät talvet ja kesät, ei mitään loukkaantumisia jotka olisi estäneet treenaamisen kokonaan. Toki jotain pientä on ollut, mutta niistä on selvitty kohdentamalla jumppa ongelmaan tai keventämällä reeniä juoksusta vesijuoksuun. Vesijuoksukin on ihan mukavaa kunhan ei katso joka kierroksella sitä seinällä olevaa kelloa :D

Tähän mennessä olen keskittynyt juoksemaan 800m matkaa koska se vaan yksinkertaisesti on se ykkönen! Toki muitakin matkoja on juostava ja niimpä tänä kesänä olen juossut myös 3000m ( aika: 11.03, kovempaakin menisi muttei ole sitä otetta tähän matkaan niin aika varma juoksu oli ), 400m (65s) sekä 1500m (5.11). Laaja skaala siis juostuna, mutta rajoja on kokeiltava ja itseään haastettava. Näiden ratamatkojen lisäksi olen juossut Kotka trailissa 6km ja meripäivillä  5km, vähän vaihtelua ratakisoihin ja isot juoksutapahtumat ovat todella kivoja ja tunnelmallisia :)

Kotka trail 2016

800m on taittunut aikaan 2.25,30 ja tavoitteena tälle kesälle oli 2.20 joka on edelleen mahdollinen koska juoksen vielä yhden kisan.. En ole vielä heittänyt toivoa sen suhteen, kesän viimeinen kisa voi yllättää :)  

Meripäiväjuoksusta

Kesä oli paljon antava, tein ennätyksiä ja juoksu kulki enimmäkseen. Enemmän olisin halunnut saavuttaa ja odotukset oli korkeammalla mutta, kevät/kesä oli monella tapaa todella hankala henkilökohtaisista syistä ja pakostikin vaikutti kaikkeen tekemiseeni.Vastoinkäymiset vahvistaa, mutta myös opettaa ja kaikella on tarkoituksensa. :)

24.8.16 Kotkan tähtikisat ja innokkaat tulevaisuuden toivot keräämässä urheilijoiden nimmareita, myös multa! :D Nää muksut on jotain huippua, mulle kanssa osa tosta innokkuudesta!
24.8.16 juoksin 1500m sekä 400m.. aika urakka, mutta palkintona kassi täynnä näkkäriä :)

Viimeisimpänä kävin juoksemassa Lappeenrannan eliittikisoissa 800m ja kaikki mahdollisuudet hyvään ennätykseen olisivat olleet, mutta nyt täytyy selitellä ja syyttää liian lyhyttä palaumisaikaa, joka syntyi kun juoksin keskiviikkona 1500m sekä 400m ja lauantaina sitten olikin jo eliittikisat.. Tyhmä pää ja kroppa kärsi :D

 

Selfie vielä ennen lähtöä Lappeenrantaan Eliittikisoihin.

Vielä siis yhden kisan käyn juoksemassa, Helsingissä 18.9 800m. Sen jälkeen alkaa " ylimenokausi " jolloin on kuukausi aikaa palautella, tehdä rennommin reenejä ja huoltaa kehoa kohti talven peruskuntokautta.

Ps. Ootteko jo huomannu, että aamuisin tuoksuu syksy. Yksi syy lisää hymyillä<3