Meripäiväjuoksu 2016

Näin starttasi meripäivät minun osaltani.Mahtava tapahtuma, mahtava kannustus ja mahtava määrä osallistujia! Kiitos taas järjestäjille! :)

Tänä vuonna viivalla oli myös paljon Katajaisten junnuja sekä lapsia ja ennätysmäärä junnuista oli juoksemassa 5km reittiä, kyllä valmentajaa siinä vähän jännitti kun  9-10v lapset uhoaa voittavansa! Tänä vuonna kumminkin vielä lapset päihitin, ensi vuodesta en niikään olisi enää niin varma, sen verta kovaa sakkia meillä on!  Joka ikinen selvisi maaliin helteestä huolimatta ja valmentaja on täällä ylpeä! Rakkaudesta lajiin ja valmentamiseen näkyy näissä pienissä hetkissä! :)

Karhulan katajaiset edustettuna Meripäivä juoksussa! Muutama puuttuu kuvasta. Kovia tulevaisuuden tekijöitä nää muksut!

Oma tavoite oli päästä 20minuutin pintaan, tällä mäkisellä ja mutkittelevalla reitillä ,sekä pitää edellä olevien selät koko ajan näköpiirissä. Sain hyvän alun heti pamauksesta lähtien enkä jäänyt kenenkään jalkoihin, mikä on mahdollista kun kaikki kolme sarjaa lähtee samaan aikaan ja yleensä alku onkin todella ruuhkaisaa.

Jos jotain kehitystoiveita saisi esittää niin toivoisin, että lähtöä porrastettaisiin eri sarjojen välillä jolloin lähdön ruuhka sekameteli olisi hallitumpi ja kukaan ei jäisi jalkoihin. Toisena toiveena olisi reitin viivojen selkeyttäminen, tänä vuonna katariinan 5km kierroksella tuli heti alkuun risteys ja kalkkiviiva meni molempiin suuntiin?! Osa lähti toiseen suuntaan ja osa toiseen, loppupeleissä huudeltiin toisillemme ja todettiin että mennään sinne minne oli piirretty nuolet viivojen päälle vaikka molempiin suuntiin viivat menivätkin. Oliko järjestäjillä käynyt moka ja viivat piirretty uusiksi, tiedä sitä mutta kyllä se hiukan hämmensi :D Joskus sade on sotkenut kalkkiviivat ja sillehän ei voi mitään muutakun, että reittiä merkattaisiin myös muutenkin kuin kalkkiviivoilla. Kaikinpuolin kuitenkin mahtava tapahtuma vuodesta toiseen ja toivon että tämä perinne ei lopu koskaan, näitä hyviä juoksutapahtumia kun ei kotkassa ole kovinkaan montaa.

Sain hyvän juoksun vaikkakin helle meinasi uuvuttaa! Reitti on täynnä ylämäkiä ja ompa siellä yksi todella jyrkkä alamäkikin jossa mietin että olenko kohta naama asfaltissa kun vauhtia oli paljon ja ei voinut jarruttaa :D

Viimonen kilometri pelkkää nousua ja jalat painaa jo!

 

5km ajassa 19.11, ei voi olla kun tyytyväinen! Lisää tuloksia tästä!

Hopee ei o häpee, kova aika ja voittajalla vielä kovempi! Ensi vuonna taas uusiksi. :) 1. Katariina Lonka 18.49 2. Minä 19.11 3.Virpi Taipale 22.07

Iso kiitos kuvista Riku Lehtiselle sekä lähtötilanne kuvasta Pekka Vainiolle!

Viimeiset kaksi yötä olen ollut töissä juottamassa meripäivien janoista väkeä, mutta tänään olen vapaalla ja lähdenkin pyörähtämään kaupungissa ja katsomaan mitä siellä on tänä vuonna tarjolla!