Se olisi loma ohi

4vk meni taas nopeasti ja seuraavaa kesää odotellessa voisi käydä läpi mitä sitä tulikaan lomalla tehtyä vai tuliko mitään.

Aloitin lomani ottamalla siskon tytöt yökylään ja siitä jatkoin osallistumalla valokuvaajien ja mallien meetingiin Kotkan sapokassa. Valokuvaajia saapui 4 ja meitä malleja 2. Hyviä kuvia saatiin!

(c) Sami Sojonen
(c) Mikko Peron

Jotta sain lomalle jalat rantakuntoon niin kävin ensimmäistä kertaa elämässäni jalkahoidossa, siitä voikin lukea tästä! Tietenkään näillä juoksumäärillä mitä juoksen, niin ei jalat nättinä kauaa pysy mutta ompahan kerran sekin tehty. Kisoissa tuli käytyä lomankin aikana ja hyvin se juoksu kulki ja kulkee edelleen, vielä on muutamat kisat edessä jonka jälkeen laitan kauden pakettiin ja otan hetken rennommin reenien osalta :)

Lomalla tarkoitus oli rentoutua sekä ottaa totaalinen irtiotto omasta arjesta ja lähteä reissuun. Check ja check!  Ulkomaanreissu tuli enemmän kuin tarpeeseen ja sain toivottua etäisyyttä lähinnä kaikkeen. Tänään oli herätys 05 ja siitä se lähti arki taas rullaamaan, oravanpyörä pyörii.

Ei muuta kun uusia loma suunnitelmia kehittelemään!

Tämmönen lyhyt maanantai päivitys tällä kertaa, Hyvää alkanutta viikkoa! :)