Taas se aika vuodesta.

Taas se aika vuodesta, toiset voisivat olla innoissaan ja todeta että "hei vappu on ihan hollilla jes!". Itsellenin tämä aika vuodesta on haikea, alkaa taas koko kesän mittainen pesisleskiys (tän vois laittaa sanakirjaan :D ).

Suom.Pesisleski = Puoliso joka jää kesän ajaksi pesiksen varjoon. Koitetaan kiertää mahdollisuuksien mukaan puolison perässä ympärisuomea ja tukea toista kun peli ei kulkenut tai jos reisi revähtää. Ymmärretään, että puoliso saa elantonsa siitä ja se on yhtälailla työ kuin minulla on päivätyöni. Se on yhtälailla stressaavaa tai stressaavampaa jopa koska bussissa pitää kiertää suomea ees taas monesti viikossa, ja bussin lattialla nukkuminen on hankalaa. Muistetaan laittaa tsemppiviestejä ja olla kärsivällisiä vaikka ei nähtäisi viikkoihin. Tärkeintä on olla aiheuttamatta ylimääräistä stressiä, kesä on ammatikseen pelaavalle aina näytön paikka ja keino osoittaa että olet paikkasi joukkueessa ansainnut.Rakkaus voittaa välimatkan ♡   

Meillähän tilanne on vielä se, että Joukkue jossa Ville  pelaa on n.300km päässä! Jep. Olisi niitä lähempänäkin, mutta sinne on mentävä missä on hyvä jengi, tähän ei vaan ikinä totu. Aina se ikävä iskee ja paha mieli tulee jo vaikka auton perävalot vielä näkyisi ,mutta suhde kestää koska luotto on vahva ,molemminpuolin ja molemmat kiireisiä tahoillaan jotta kesä menee nopeasti ja pääsee taas viettämään illat toisen kainalossa. Toki kesän aikana nähdään,mutta saattaa siinä helposti 3vk vierähtää ettei toinen peleiltään ja reeneiltään pääse tulemaan kotia. Itsekin kun olen töissä sekä valmennan nuoria urheilijoita niin en pääse ihan tuosta vaan lähtemään vaikka haluaisin, kesälomalla olen sitten pidemmän pätkän Kitteen maalaistunnelmissa. Kesän kuluessa tulen varmasti avaamaan pesismaailmaa täällä blogin puolella!

Suomen kesä on lyhyt, pesisleskenä sekin tuntuu pitkältä<3   

Jottei menisi ihan ikävä hömpäksi niin 8.5.16 eli äitienpäivänä on SM maastot Vöyrissä (kaukana kaikesta..). Mitään tavoitteita ei ole ja osallistun osallistumisen ilosta seuran hyväksi,pidän kesän ratakisoja tärkeämpänä ja panostan niihin enemmän! Kisoissa minulle voitto ei ole tärkein vaan itsensä ylittäminen, se tunne kun huomaat yltäväsi parempiin suorituksiin ja kroppa tekee yhteistyötä.Silloin tietää tehneensä jotain oikein koko pitkän talven. Kesän kisoja odotellessa, en malttaisi odottaa ensimmäistä 800m starttia! :)

Näihin tunnelmiin hyvää keskiviikkoa jengi! Lähiaikoina kuvaan teille keskivartalojumpan joka varmasti tuntuu!