Viikko Kotkan meripäiviin! Tervetuloa!

2015 vuoden meripäiväjuoksun lähtö!

Meidän kaupungin vuoden kohokohta, meripäivät. Festarit jolloin kaupunki täyttyy turisteista ja hotellit on buukattu täyteen jo kauan ennen kesää. Meripäivät ovat to 28.7- su 31.7 ja päätin listata jokapäivän tärpit teille,jotta ulkopaikkakuntalaisetkin tietävät mihin kannattaa suunnata! Tietysti nämä on ne mun valinnat ja jokaisella makunsa, mutta tässä olisi!

TORSTAI 28.7

Klo.13.00. Meripäivät starttaavat perinteikkäällä meripäiväjuoksulla klo.13.00 Puistolan kentältä, jollet ole juoksemassa tule ihmeessä kannustamaan tien varsille juoksijoita. Matkoina on 5km, 15km sekä puolimaraton 21.km. Minut voi bongata 5km reitiltä!

Klo.14.00 Meripäiväjooga. Arto Tolsa areenalla on tänä vuonna joogaa studio yogelinan toimesta,vähän rauhallisempi vaihtoehto juoksulle. :) Maksuton.

klo.18.00. Meripäivien avajaisparaati! Kulkue lähtee " sairaalanmäeltä" kohti keskuskatua ja päättyy torille. PS. kannattaa varautua sadetakeilla koska perinteisesti jossain kohtaa tulee vettä taivaalta vaikka muuten olisi hellettä :D

PERJANTAI 29.7 

10.00 Meripäivä adventure. Uusi tapahtuma meripäivillä jossa joukkueet kiertävät merkityn radan suorittaen matkanvarrella seikkailuhenkisiä tehtävärasteja. Paikan päälle voi mennä seuraamaan joukkueiden etenemistä.

11.00-16.00 Meripäiväfutis. Arto Tolsa areenalla toista kertaa järjestettävä tapahtuma joiden tuotto menee kotkan nappuloiden juniorityön tukemiseen.

16.00. Meripäivä areenan portit aukeavat ja perjantain esiintyjälista näyttää tältä : Juha Tapio, Kaija Koo, J. Karjalainen, Ismo Alanko, Viikate, Barbe-Q-Barbies

LAUANTAI 30.7

9.00 Vaakkuvolley. Varissaaressa perinteinen Vaakkuvolley tapahtuma. Paikan päälle voi mennä katsomaan ja kannustamaan joukkueita sekä nauttimaan hyvästä tunnelmasta. Kuljetus varissaareen saaristoliikenteen laiturista sapokasta. Tapahtuma on maksuton,poislukien saaristoliikenteen lauttamaksut.

10.00. Katukorista sekä joogaa Arto Tolsa areenalla. Jooga, maksuton.

15.00. Meripäivä areenan portit aukeavat ja esiintyjäkaarti tällä päivällä on seuraava : Cheek, Antti Tuisku, Paperi T, Pariisin Kevät, Jannika B, Mira Luoti, Evelina

16.00 Pellehyppyshow maauimalassa. Hinnat : lapset (3-15v ) 10€ , aikuiset 15€ sekä alle 3v aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lipun myynti alkaa tuntia ennen showta maauimalan ovelta.

SUNNUNTAI 31.7

Viime hetken shoppailuja kojuilta sekä kotka lavalla musiikkia.

Kuvakaappaus googlesta kuvakaappaus googlesta kuvakaappaus googlesta kuvakaappaus googlesta

Muuta yleistä tietoa

Meripäivämarkkinat löytyvät sapokasta tänä vuonna!

Meripäivä areena sijaitsee Arto Tolsa areenalla ja esiintyjäkaarti on laaja ja mukana mm. Cheek! Alue on K- 18 ja lippuja pystyy ostamaan ovelta tai esim. lippu.fi.

Kotkalava jossa pääsee nauttimaan musiikista, teatterista, tanssista ja runoudesta, sijaitsee Kotkan kaupunginteatterin pihalla ja sieltä voi mm. löytää minut to sekä pe iltana työn touhussa, tosin ei lavan puolelta :D . Kotkalavalla pääsee nauttimaan esityksistä ilmaiseksi.

Lasten meripäivät ovat Toivo Pekkasen koululla Pe klo. 11-18, La 10-18 sekä Su 10-15.

Kaiken tarvittavan tiedon löytää myös meripäivien omilta nettisivuilta, klik! Josta saa ladattua myös käsiohjelman :) Ei muutakun nauttimaan meripäivien tunnelmasta!

PS. Taksin numero on 010087227 ja bussit ovat lisänneet vuoroja meripäivien ajaksi. Lisää liikenneyhteyksistä tästä.