Aurajuustobroileri

Vapaalla ollaan vai voiko näitä joulun alla olevia päiviä sanoa vapaaksi? Kiirusta on lahjojen oston suhteen, leipomusten ym. asioiden. Miksi kaikki pitää aina jättää viime tinkaan? No kai tästä selvitään hyvällä menestyksellä niin kuin ennenkin. Tein tänään pitkästä aikaa kanaa ja riisiä omalla twistillä tietenkin. Kokeile sinäkin!

Tarvitset:
500g kanan maustamattomia rintafileitä (suola+pippuri)
2dl kermaa
2dl vettä
1 punainen paprika
1 iso sipuli
2 kynttä valkosipulia
1,5dl auramurua

Mausteeksi kastikkeeseen:
1,5tl kurkumaa
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1rkl sokeria

Ohje: Paista kanat kuumalla pannulla kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele sen jälkeen fileet vuokaan. Pilko paprika, sipuli ja valkosipuli pieneksi silpuksi ja lisää ne myös vuokaan. Kaada kerma ja vesi erilliseen kippoon ja sekoita mausteet siinä ennen vuokaan lisäämistä. Ripottele päälle aurajuusto ja laita vuoka uunin keskitasolle paistumaan 200C 30min. Anna ruoan hengähtää hetki ennen tarjoilua. Tarjoile kastike riisin ja salaatin kera.

Herkutteluihin!
Hertta