Chili-hunajainen lohisalaatti

Ohjeesta 2-3 henkilölle

Tarvitset:
n. 500 g ruodotonta kirjolohta
3 rkl chili-hunajaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria

Raikasta:
1 pss tuoretta pinaattia
1 pss/puntti rucolaa
1 punainen paprika
pätkä kurkkua

Päälle:
1 pss linkosuon pieniä tomaatti-paprika ruissipsejä
pinjansiemeniä

Kastikkeeksi:
ranskankermaa

Ohje: Mausta kala suolalla, pippurilla ja hunajalla. Paista uunin keskitasossa 20-30min 200C riippuen fileen paksuudesta. Huuhtele sillä välin rucolat ja pinaatit ja pilko kasvikset pieniksi suikaleiksi/kuutioiksi. Kun kala on valmis, anna sen jäähtyä hetki ennen salaatin päälle nostamista. Lisää päälle ruissipsit, pinjansiemenet ja ranskankerma. Tee salaatin päälle lusikalla hunajaisia raitoja ja rouhaise vielä pippurimyllystä mustapippuria päälle ja tarjoile.

Voisin sanoa, että hyvää on!
Kokeile sinäkin,
Hertta