Enchilladas

Tätä ruokaa voisin ylistää loputtomiin. Niin kuin kuvasta näkyy, uutta kuvaa en ole kerennyt napsimaan sen takia, kun ruoka on syöty jo ennen kuin olen saanut kameran käteen. Tämä on ollut herkuttelijat.fi sivujeni yksi suosituimpia ruokia eikä suotta, tämä on todella hyvää! Valmista enchilladaksia illanistujaisiin tai vaikka iltapalaksi!

Ohjeesta 4 nälkäiselle ruokailijalle

Enchiladas täyte
600 g naudan jauhelihaa
1 pss tacomaustetta
4 kpl tomaattia
1-2 kpl punasipulia
2 kpl punaista paprikaa
8 kpl isoja tortillalettuja

Sweetchili majoneesi:
6 rkl majoneesia
3 rkl sweetchilikastiketta
1 kpl valkosipulinkynsi

Tomaattikastike:
(Muista keittää kasaan. Valmistus kestää n. 30min!)
5 dl vettä
1 dl ketsuppia
70 g tomaattipyreetä
1 kpl tomaattia
1/2 tl mustapippuria
0,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 kynttä valkosipulia

Täytteeseen ja pinnalle: 
1 pss juustoraastetta

Ohje: Tee sweetchili majoneesi maustumaan jääkaappiin, sekoita kupissa majoneesi , valkosipuli ja sweetchili kastike yhteen. Ruskista jauheliha ja lisää tacomauste. Pilko kasvikset pieniksi. Ota vuoka ja tortillalevyt esiin. Laita tortillaletun pohjalle sipaisu majoneesia ja sen jälkeen jauheliha, kasvikset ja juustoraaste. Kieritä rullaksi ja aseta tortillat uunivuokaan. Toista niin monta kertaa kun täytettä riittää. Kun kaikki tortillat ovat kupissa kaada hyvin haudutettu tomaattikastike tortillojen päälle. Lisää juustoraaste ja paista uuniissa 200C ja 30min.

psst. Voit halutessasi tehdä kastikkeesta sekä tortillan täytteestä tulisempaa lisäämällä sekaan jalopenoja ja chiliä. 

Bon apetit!
Hertta