Lahjakortti joululahjaksi

Moi ja terkkuja yövuorosta. Mun päivät on mennyt pääpiirteittäin niin, että menen aamulla kotiin remontoimaan, sitten nukkumaan ja nukkumisen jälkeen klo 19 äkkiä suihkuun ja takaisin töihin. Onneksi mieheni on myös viikonlopun töissä niin hänen ei tarvitse katsoa tätä mun koomailua. Kohta loma koittaa ja saadaan nauttia toistemme seurasta niin paljon kun siltä tuntuu. Olen nähnyt unta jo, että istumme Helsinki-Vantaan lentokentällä odottamassa lentsikkaa, joka lennättäisi meidät lämpimään. 37 päivää ja sitten mennään JEE!

Asiasta kukkaruukkuun. Olen monena jouluna tai itseasiassa joka joulu tehnyt perheelle ja ystäville joululahjaksi jotain, mikä on tullut minulta suoraan sydämestä. Leivonnaisia, saaristolaisleipiä, setsuuria, sinappia, hilloja, karkkeja/toffeita mehuja, glögiä ym. Myös itse tehdyt lahjakortit kuuluvat listalle.

Vinkki vitonen siis! Jos tykkäät ja viihdyt keittiössä tee läheisillesi lahjakortti, joka voi sisältää sinun järjestämän illallisen, kahvihetken, viininmaistelun tai mitä mieleesi vaan ikinä tulee. Korttiin voit kirjoittaa mitä lahjakortti sisältää, ajankohdan sekä paikan missä tapahtuma järjestetään. Minä henkilökohtaisesti tykkään näistä ihan älyttömän paljon ja olen huomannut, että myös läheiseni ovat pitäneet niistä. Leivät, leivonnaiset ym. olen pakannut sellofaaniin näyttävien narujen kera. Itse tehdyt lahjat ovat parhaita! Onko sinustakin?

Tässä illallisen pääruoka ehdotus! Naudan sisäfilettä, punaviinikastiketta, hasselbackanperunoita ja salaattia

Tässä ehdotuksia joulukoriin:

 

Kauraleipä Aura-päärynäpiirakka Mini marengit Tuorepastaa Sinappi Auringonkukansiemenleipä Muffinsseja Sämpylöitä

Mukavaa joulunodotusta kaikille!
<3 Hertta