Makaronilaatikkoa grillissä!

Moi! Grillikausi on todellisesti alkanut. Grillatut lihat, kanat ja kalat on kokeiltu joten arkisempia ruokia on pakko valmistaa välillä. Olen kuullut lähipäivinä kysymyksiä "Mitä? Laatikoita grillissä? Onnistuuko?" Miksei onnistuisi. Niiden valmistaminen on ihan yhtä helppoa kuin uunissakin, mutta ulkona tekemisessä on se ihan oma twisti-twist! Niin ja tietty ei tuu käryäkään sisään. Mun mielestä se on ainakin ihan huippu juttu!

Perinpohjainen syy meidän ulkona ruoanlaittoon on se, ettei meillä ole tällä hetkellä keittiötä. Se komeilee vielä jossain tukkukaupan seinällä. Onneksi tämä tilanne ei tuota haasteita minulle vaan ennemminkin antaa uusia mahdollisuuksia kokeilla kaikkea uutta sekä vanhaa toisella tyylillä! Tänään valmistui grillissä aivan mahdottoman perinteinen makaronilaatikko ala Hertta. 

Tarvitset:
400g naudan jauhelihaa
300g tummia makaroneja
1 iso sipuli
1,5tl suolaa
5rkl sweetchilikastiketta
1/2tl mustapippuria
1l kevyt maitoa
päälle: aurajuustoa (ei pakollinen)

Ohje: Paista jauhelihat ja sipulit grillissä aivan samalla tavalla kuin paistaisit paistinpannullakin. Kaada makaronit ruskistetun jauhelihan sekaan lisää mausteet ja pyöräytä sekaisin. Kaada seos lämpöä kestävään vuokaan lisää maito ja laita grilliin kypsymään 200C 35min. Lisää aurajuusto ihan lopuksi ja anna sen sulaa kauniisti laatikon päälle. Nauti raikkaan salaatin kera.

Namps. Jos tykkäsit reseptistä klikkaa alla olevaa mustaa tähteä! <3
Hertta