Pekoni-kanasalaatti

Eilen herkuteltiin vai terveysteltiin pekoni-kanasalaatilla. Mieheni sanoi, ettei ole näin kanaa ennen syönytkään ja tykkäsi siintä kovasti niin kuin myös minäkin. Näiden ajatusten tiimoilta haluan jakaa reseptin myös teille muille, olkaannet hyvät!

Salaatista riittää 4 henkilölle

Tarvitset:
400g kanan fileepihvejä (maustamaton)
1pkt pekonia (8 siivua)
1pss jäävuorisalaattia
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 punasipuli
3dl gluteeniton pasta (curry vedessä)

Lisäksi:
Tummia leipäkrutonkeja (ruispaloja, voita, valkosipulia ja suolaa)
majoneesia
oliiviöljyä
mustapippuria

Ohje:
Leikkaa kanan fileet puoliksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri fileet tämän jälkeen pekoniin ja paista kuumalla pannulla kypsäksi. Keitä pastat curry vedessä ja jäähdytä kylmässä vedessä sen jälkeen. Pilko salaatti, paprikat ja sipuli haluamaasi kokoon, sekoita ne keskenään. Leikkaa leivät kuutioiksi ja paista pannulla voin, valkosipulin kanssa, mausta suolalla. Kokoa ainekset nätisti kulhoon, lisää kanat, pastat ja krutongit. Pursota pieniä määriä majoneesia, rouhaise pippuria sekä kaada ohuena nauhana oliiviöljyä salaatin päälle. Nauti!

Ihanaa viikonloppua!
Hertta