Savuinen kanalasagne

Suuhuni ajautui eilen savuisen kanalasagnen maku. Tämä resepti, josta alla kerron on minun versioni kanalasagnesta. Olen alunperin kirjoittanut reseptin herkuttelijat.fi sivustolle pari vuotta sitten, jossa tämä resepti on ollut hitti! En epäile yhtään, koska se on todella hyvää. Savuisuutta, kanaa ja niiden herkullista yhdistelmää tomaattien ja paprikoiden kanssa oi nam!

Ohjeesta riittää 6 henkilölle

Tarvitset:
600g kanan maustamattomia fileepihvejä
1pkt savupaimenpoika sulatejuustoa
3dl vettä
2dl ruokakermaa
10 basilikanlehteä
1 suippopaprika
1pkt mozzarella siivuja/raastetta
1rs luumutomaatteja
1 puntti kevätsipulinvarsia
1-1,5tl suola
1,5rkl sokeria
0,5tl mustapippuria
1rkl currya
lasagnelevyjä

Ohje: Laita uuni kuumenemaan 175C. Pilko kanan fileepihvit haluamaasi kokoon, pilko samalla paprika, tomaatit ja kevätsipulinvarret. Paista kanat pannulla kypsiksi. Lisää joukkoon sulatejuusto, paprika, nesteet ja mausteet. Anna kastikkeen porista kasaan miedolla lämmöllä n. 10min. Ota vuoka esiin. Lorauta pohjalle hieman vettä (näin estät lasagnea tarttumasta vuokaan) Lisää seuraavaksi lasagnelevyjä > kastiketta, niin monta kertaa kuin aineksista riittää. Lopuksi lisää pinnalle pilkotut kevätsipulinvarret, tomaatit sekä mozzarella. Käytin juustona mozzarella siivuja, joita asettelin nätisti lasagnen päälle, myös raaste sopii. Paista lasagnea 40min uunin keskitasolla.

Bon apetit!
Hertsu