Joulumieltä paikallisilta paikallisille

Kaakkoissuomalainen Starbox-blogiyhteisö bloggaajineen on lähtenyt hyvälle asialle

Starbox-blogiyhteisön bloggaajat ovat omilla asuinseuduillaan lähestyneet yrityksiä Joulumieltä paikallisilta paikaillisille -kampanjan tiimoilta. Kampanjalla kerätään joululahjoja perheille, joille tänä jouluna on tulossa syystä tai toisesta niukka joulu. Hittejä ja huteja -blogi on saanut Savonlinnasta mukaan muutaman yrittäjän, jotka ovat halunneet antaa panoksensa tähän hyvän mielen joulutempaukseen. Lahjoituksena olen saanut ruokakasseja ja erilaisia lahjakortteja, jotka välitän myöhemmin sopiville perheille. 

Nyt tarvitsenkin sinun apuasi sopivien perheiden löytämiseksi

Koetko, että sinun tai tuttavasi perhe tarvitsisi pientä tai vaikka vähän suurempaakin iloa, valoa ja lämpöä joulunaikaan?

Kerro kampanjastamme tuttavallesi. Pyydä häntä laittamaan minulle viestiä, tai kerro omasta tilanteestasi. Toivon mukaan pientä tarinaa siitä, miksi juuri sinä tarvitsisit apuamme.

Kaikki viestit käsitellään luottamuksellisesti! Tietoja tai tarinoita ei julkaista tai luovuteta eteenpäin mihinkään!

Otathan rohkeasti yhteyttä:

Erja Eliala

Hittejä ja huteja

hittejajahuteja@gmail.com

Löydät minut ja blogini myös Facebookista. Voit laittaa yksityisviestiä sitä kautta tai blogin sähköpostiosoitteen kautta.

Ota yhteyttä viimeistään 30.11.2017. Tämän jälkeen alan käydä läpi avuntarvitsijoita, jotta saan toimittaa lahjoitukset perille ennen joulua.

Tehdään joulu yhdessä :) Myös lisää savonlinnalaisia yrittäjiä tai muita toimijoita voi mieluusti tulla mukaan. Lahjoitusten ei tarvitse olla suuria. Pienistä puroista kasvaa iso joki.

Muut mukana olevat bloggarit:

Kotka, Pyhtää: Tea's & Coffee, Minun Elämäni, Minun Palapelini ja Kaunis elämä

Kouvola: TiiPii

Mikkeli: Niin paljon, että riittää

Hamina-Miehikkälä-Virolahti -alue: Aavan Meren Itäpuolen ja Saappaanvarressa