Kiitos savonlinnalaiset yrittäjät!

KIITOS

Joulumieltä paikallisilta paikallisille -kampanja on ollut oiva osoitus siitä, että yhdessä voimme saada aikaan vaikka mitä. Kun Kaakon Viestinnän Starbox-blogiyhteisön bloggaaja Asta Buchanan heitti lokakuussa ilmoille ajatuksen hyväntekeväisyysjoulukampanjasta, halusin ehdottomasti liittyä siihen mukaan. Kampanjan tarkoitus oli kerätä kunkin bloggaajan asuinseudun yrityksiltä lahjoituksia, jotka sitten jaettaisiin joululahjoina sellaisille perheille, joille muutoin olisi tulossa niukka joulu.

Tässä vaiheessa alkaa olla ensimmäisten kiitosten aika. Tiedän, että varsinkin suurimmille yrityksille tulee joulun alla paljon hyväntekeväisyyspyyntöjä, ja kaikkiin niihin ei voi millään lähteä mukaan.

Tästä syystä olen todella kiitollinen kaikille niille savonlinnalaisille yrittäjille ja yrityksille, jotka vastasivat myöntävästi tähän kampanjaan.

Tässä kohtaa voin sanoa, että useampaankin tahoon olisin voinut olla kontaktissa, mutta oman työn ohessa tehtynä aika ei vain riittänyt tiukempaan panostukseen.

Tiedän, että mukana olevat yritykset lähtivät mukaan kampanjaan silkasta auttamisen ilosta, eivätkä sinänsä hae itselleen mitään julkisuutta. Mutta kiitoksena me bloggarit haluamme nostaa esille näitä yrittäjiä.

Itse sain mukaan kymmenen mahtavaa paikallista toimijaa!

Näistä yhteistyökumppaneista yksi haluaa pysyä nimettömänä, mutta tämän tahon antaman lahjan saaja saa tietää, keneltä lahja on.

Perheitä haimme sosiaalisen median kautta. Itse sain yhden henkilökohtaisen avunpyynnön, ja arvostan suuresti yhteydenottajaa, sillä vaatii rohkeutta kertoa, että tarvitsee juuri nyt apua. Koska omalla kohdallani some-kutsu ei tuottanut tulosta, otin yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Savonlinnan toimipisteeseen. Tätä kautta sain jälleen uuden lahjoituskohteen. Ja koska lahjoitettavaa riitti kahta perhettä useammalle, otin luurin käteen ja soitin Savonlinnan kaupungin perhekeskuksen johtaja Soile Jääskeläiselle, joka lupasi auttaa minua ilomielin loppujen lahjoitusten jakamisessa tarvitseville.

Tässä kohtaa kampanjaa, kiitos kaikille kanssakulkijoille. Seuraavassa postauksessa tulee kuvamateriaalia iloisista lahjoittajista. Te olette mukana tuomassa joulua moneen perheeseen!

Mukana kampanjassa:

ABC Savonlinna, Kahvila Alku, Parasta Saimaalla markkinointitoimisto, SaPKo, Hoitola Uusi Kuu, Veljekset Pekkonen Oy, Savon Kinot Oy, K-Supermarket Eväskellari ja K-Supermarket Mertala.

Sekä tietenkin Kaakon Viestintä ja Starbox-blogiyhteisö!