Tolvanniemen mökkitien päästä löytyy Arttu Wiskari

Tolvanniemen Puutarhalla sattuu ja tapahtuu

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Tolvanniemen Puutarhan kanssa :)

Savonlinnassa on varmasti yksi Suomen persoonallisimmista puutarhoista, ja se on Tolvanniemen Puutarha. Erikoista Tolvanniemessä ei ole suinkaan se, mitä siellä myydään, vaan miten siellä toimitaan.

Puutarhan isäntä Pekka Lybeck on panostanut siihen, että asiakkaat tulevat vuodesta toiseen hakemaan kesäkukkansa juuri häneltä. Ja hän ei tyydy pelkästään siihen, että kaikki taimet, amppelit ja yrtit ovat ensiluokkaisia. Kävijälle tarjotaan nimittäin kaupan päälle aina kahvit kahvileivän kera. Eikä siinä kaikki. Viime vuosina Pekka on avannut puutarhansa kevään pitämällä kestit, jossa on ollut tarjolla paistettuja muikkuja.

Arttu Wiskari…

Tänä keväänä Tolvanniemen isäntä starttaa uuteen kasvukauteen vieläkin astetta jykevämmin. Hän on nimittäin kutsunut vierailevaksi artistiksi Arttu Wiskarin bändeineen. En suoraan sanottuna ollut uskoa silmiäni, kun kävin Tolvanniemen Puutarhan Facebook-sivulla ja luin tämän uutisen.

…tulee…

Luettuani tämän uutisen, minun oli jokseenkin pakko lähteä kylään Tolvanniemeen. Totta kai Pekka oli vastassa vastakeitetyn kahvin ja viinereiden kera. Ja uskottava se oli, kun mies itse kertoi ja näytti sanojensa vakuudeksi vielä keikkajulisteen. Julisteessa oli selvästi ja suomen kielellä, että 11.5. Tolvanniemen Puutarhalle pystytetyllä lavalla esiintyy Arttu Wiskari. Ja vieläpä koko ison bändin kera!

…Tolvanniemeen

Miettikääpä hetki. Reilun 10 kilometrin päässä Savonlinnan keskustasta on puutarha, jonne johtavan idyllisen ”mökkitien” päässä esiintyy itse Mökkitien suvereeni esittäjä. Melkoisen makea yhdistelmä - vai mitä?

Lämppärinä Mc Samppa – no tietenkin

Ja jotta keikka olisi täydellinen, on ykkösartistilla oltava myös lämmittelijä. Eikä lämmittelijäkään ole kuka tahansa, vaan Savonlinnan oma freestyleräppäri MC Samppa, joka kävi pyörähtämässä muun muassa X Factorissa. Tai ei vaan pyörähtämässä, vaan räppäri pääsi aina tuolihaasteeseen saakka. Ja ei yhtä räppäriä ilman toista. MC Sampan parina taituroi rapin SM-mies Pure.

Bussilla keikalle

Sekin tuli minulle selväksi, että kun Pekka tekee jotain, ei se jää puolitiehen. Hän on järjestänyt kohtuuhintaisen bussikuljetuksen keikkapaikalle ja takaisin sekä Rantasalmelta että Kerimäeltä. Tämän helpommaksi ei enää keikalle meneminen tule.

Ja muuta ekstraa

Pekan tuntien Tolvanniemessä on 11.5. melkoinen festaritunnelma. Arttua kuunnellessa voi ottaa huikopalaa ja maistella vaikkapa paikallisen Mustan Virran Panimon tuotteita.

Nyt kaikki kanssakulkijat, musiikin ja kukkien ystävät, on tilaisuus kokea jotain ihan ainutlaatuista. Kannattaa mennä kuulolle!

P.S. Lippuja voi ostaa lippu.fi:stä 😊 Niin - ja keikka alkaa kello 18.00!